ΠΑΟΚ

Η κρίσιμη εβδομάδα για τον Μότσινιτς

IVAN MOINI - 4.KOLO EUROPSKA LIGA HNK RIJEKA - LYON    / SN. DAMIR KOMRLJ / RIJEKA , 07-11-2013
IVAN MOINI - 4.KOLO EUROPSKA LIGA HNK RIJEKA - LYON / SN. DAMIR KOMRLJ / RIJEKA , 07-11-2013 NOVI LIST

Ο Ιβάν Μότσινιτς έχει αξιολογηθεί ως μία πολύ καλή περίπτωση για τη θέση του αμυντικού χαφ από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος δεν "παίζει", όμως, μόνος και σύμφωνα με τον ατζέντη του πολύ σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Παίκτης που συγκεντρώνει όλα όσα ζητά ο ΠΑΟΚ για τη θέση "6". Είναι ψηλός (1.89μ.), έχει καλή τεχνική και την ικανότητα να "ανεβάζει" την ομάδα σωστά όταν έχει κατοχή μπάλας. Τυχαία δεν έφτασε να αγωνιστεί πριν από μερικούς μήνες με την εθνική Κροατίας, που ειδικά στα χαφ διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες.

Το πρόβλημά, στην περίπτωσή του (εξακολουθεί να) είναι οι υψηλές απαιτήσεις της Ριέκα. Οι Κροάτες έχουν βάλει ρήτρα ύψους 3 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του, ωστόσο όπως διαρρέεται τις τελευταίες μέρες από την πλευρά τους με 2 εκατ. ευρώ θα τον παραχωρούσαν άμεσα.

Ενδεχομένως και με λιγότερα χρήματα να μπορεί να γίνει η μεταγραφή, αφού υπάρχουν αρκετοί στην Κροατία που υποστηρίζουν ότι η επιθυμία του παίκτη να κάνει το επόμενο βήμα σε συνδυασμό με τη δυσφορία που έβγαλε πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν γιατί είχε παράπονα για τον ρόλο του μπορούν να ρίξουν τις απαιτήσεις της Ριέκα στο 1 εκατ. ευρώ.

Σ' αυτή την τιμή ο ΠΑΟΚ θα έκανε κίνηση να αποκτήσει τον Μότσινιτς, το θέμα όμως είναι ότι υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Η Ραπίντ Βιέννης είναι ένας από αυτούς και όπως γραφόταν χθες στην Αυστρία έχει ήδη καταθέσει πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

"Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που διαπραγματεύονται τη μεταγραφή του, μία από αυτές είναι η Ραπίντ", είπε χθες στην αυστριακή ιστοσελίδα "Laola 1" ο ατζέντης του παίκτη, Φρανκ Σράιερ. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι αποκάλυψε πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. "Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα παρθεί απόφαση", τόνισε χαρακτηριστικά..

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ