ΠΑΟΚ

Η κρίσιμη Δευτέρα (26/9) για το Σλόβαν-ΠΑΟΚ

Η κρίσιμη Δευτέρα (26/9) για το Σλόβαν-ΠΑΟΚ

Το στέλεχος της Σλόβαν Λίμπερετς, Τόμας Τσαρνογκούρσκι μιλά στο Sport24.gr για την καραντίνα στην οποία έχει υποβληθεί η τσέχικη ποδοσφαιρική ομάδα και το τι θα κρίνει αν γίνει το ματς με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη. Ποιοι είναι οι παίκτες που ταλαιπωρούνται από γαστρεντερική ίωση.

Μία γαστρεντερική ίωση έχει χτυπήσει σχεδόν τη μισή ομάδα της Σλόβαν Λίμπερετς και μετά από εντολή του υπευθύνου για θέματα υγείας της περιοχής όλη η ομάδα έχει τεθεί σε καραντίνα μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα. Αναβλήθηκε το εκτός έδρας παιχνίδι του τσέχικου Πρωταθλήματος με την Καβρίνα και το μεγάλο ζήτημα είναι ποια θα είναι η τύχη του αγώνα της Σλόβαν με τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή μάρκετινκ και επικοινωνίας της Σλόβαν, Τόμας Τσαρνογκούρσκι, ο οποίος εξήγησε ποια ακριβώς είναι τα επόμενα βήματα που θα καθορίσουν το μέλλον της αναμέτρησης.

"Μία ίωση έχει χτυπήσει αρκετούς παίκτες γι' αυτό και αναβλήθηκε το παιχνίδι που θα δίναμε για το Πρωτάθλημα. Από την πρώτη στιγμή ενημερώσαμε και την UEFA και τον ΠΑΟΚ για την καραντίνα στην οποία έχει τεθεί η ομάδα" μας είπε, ενώ όταν του ζητήσαμε να μας εξηγήσει τι θα γίνει από εδώ και στο εξής, σημείωσε:

"Την Δευτέρα το απόγευμα θα έχουμε εικόνα για την κατάσταση της υγείας των παικτών, αφού θα υποβληθούν σε εξετάσεις και θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα. Τότε θα υπάρξει νέα επικοινωνία με την UEFA και τον ΠΑΟΚ και ανάλογα με την κατάσταση θα παρθούν οι αποφάσεις".

Ο Νταβίντ Σβαμπ, δημοσιογράφος της εφημερίδας "Ceska Tiskova Kancelar" υπογραμμίζει στο Sport24.gr: "Την ίωση πρέπει να την κόλλησαν στο Μπακού. Παρόμοια προβλήματα είχε και ένας συνεργάτης μου στην εφημερίδα που ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν. Οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν τα γαστρεντερικά προβλήματα να ξεπεραστούν στις αρχές της εβδομάδας και να γίνει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει, πάντως, πληροφορία ότι είναι πολύ επικίνδυνος ιός, απλά οι αρχές δεν θέλουν να επεκταθεί".

Δηλώσεις στον τσεχικό Τύπο έκανε και ο προπονητής της ομάδας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε: "Χτυπά το τηλέφωνό μου, βλέπω το νούμερο του γιατρού ή των μασέρ της ομάδας και δεν θέλω να απαντήσω γιατί φοβάμαι ότι θα ακούσω κάτι κακό".

Ποιοι είναι οι παίκτες που ταλαιπωρούνται από την ίωση

Όσον αφορά τα ονόματα των παικτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, μπορεί να μην αναφέρθηκαν επισήμως στην ανακοίνωση της Σλόβαν, ωστόσο έχουν διαρρεύσει σε μερίδα του τσεχικού Τύπου.

Στη λίστα των χτυπημένων από την ίωση περιλαμβάνονται:

Οι δύο τερματοφύλακες, Βάτσλαβ Χλάντκι και Μάρτιν Ντουμπράβκα.

Οι αμυντικοί, Βλαντιμίρ Κούφαλ, Μίλαν Νιτριάνσκι.

Οι μέσοι, Ραντίμ Μπρέιτε, Οντρέι Καραφιάτ, Ζντένεκ Φόλπρεχτ, Ντάνιελ Μπαρτλ.

Οι επιθετικοί, Μίλαν Μπάρος, Βόιτσεχ Χάνταστσοκ (δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA για τα ματς του Europa League

Το ζητούμενο, για να γίνει ο αγώνας την άλλη Πέμπτη, είναι πόσοι από αυτούς προλαβαίνουν να είναι καλά ως τη Δευτέρα το απόγευμα.

Επίσης, ο αμυντικός, Λούκας Ποκόρνι και ο μέσος, Πετρ Σέβτσικ, είναι και τραυματίες και θα λείψουν ούτως ή άλλως από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σε καραντίνα η Σλόβαν Λίμπερετς!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ