ΠΑΟΚ

Η κοινή διαπίστωση Μπίσεσβαρ και Πέλκα

Η κοινή διαπίστωση Μπίσεσβαρ και Πέλκα

Οι δυο μεσοεπιθετικοί του ΠΑΟΚ, Μπίσεσβαρ και Πέλκας, παρέλαβαν τα βραβεία Απριλίου και αναφέρθηκαν στο παιχνίδι της Τετάρτης (24/5) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Δημήτρης Πέλκας παρέλαβαν τα βραβεία κοινού για τον Απρίλιο, λίγη ώρα πριν από την τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο τον Πανιώνιο στην Αθήνα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε από τους φίλους του Δικεφάλου του βορρά ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Δικεφάλου για τον Απρίλιο και κατέκτησε τον τίτλο του “11888 MVP”. Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το βραβείο του: “Είμαι χαρούμενος όταν παίρνω βραβεία. Νομίζω ότι ο μήνας είχε πάει καλά... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και τους φίλους του ΠΑΟΚ από τους οποίους ζητάω να με ψηφίζουν κάθε φορά που είμαι υποψήφιος για ένα βραβείο”.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: “Ένα ακόμα δύσκολο μας. Θα είδατε και την Κυριακή ότι ο Πανιώνιος είναι μια συμπαγής ομάδα, που ξέρει να κλείνει χώρους. Τώρα παίζουμε στην έδρα τους και θα προσπαθήσουν να είναι πιο δυνατοί και πιο επιθετικοί. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Η κοινή διαπίστωση Μπίσεσβαρ και Πέλκα

Για τις εμφανίσεις του Απριλίου και τις προσδοκίες της νέας σεζόν: “Στο δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό καταφέραμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας, κάτι που δεν το είχαμε κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Θα πρέπει να σε βοηθήσουν και οι συμπαίκτες σου για να φανεί το αν είσαι καλός. Πιστεύω πως την επόμενη σεζόν θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί”.

Για τον Πρίγιοβιτς, που μετατρέπει τις πάσες του σε γκολ: “Δε νομίζω ότι έχω κάτι το διαφορετικό με τον Πρίγιοβιτς. Μπορώ να παίξω και με τον Κλάους και τον Κουλούρη. Όλοι τους προσπαθούν και ψάχνουν το γκολ. Για εκείνους το ζητούμενο είναι το γκολ και για μένα είναι να μπορώ και να σκοράρω αλλά και να βγάζω ασίστ”.

Ο Δημήτρης Πέλκας παρέλαβε το βραβείο για το “Regency Casino Best Goal” Απριλίου, το οποίο κέρδισε (για δεύτερο συνεχόμενο μήνα) με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: “Τίποτα δεν είναι εύκολο όταν υπάρχουν τέσσερις ομάδες που προσπαθούν να φτάσουν στη πρώτη θέση. Καταφέραμε να νικήσουμε την Κυριακή, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, και δύσκολο θα είναι και το παιχνίδι της Τετάρτης. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας για να μπορέσουμε να πάρουμε το τρίποντο. Ναι, το θέμα θυσιάζεται στην ουσία του αποτελέσματος”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ "έμεινε" στη κατάκτηση του Κυπέλλου: "Το Κύπελλο ήταν άλλη διοργάνωση, το πήραμε, το χαρήκαμε, και προχωράμε...".

Για όλα όσα έγιναν σε δικαστικό επίπεδο και αφορούν την βαθμολογία του πρωταθλήματος: “Πραγματικά, δεν μας απασχολεί. Δεν το συζητάμε εντός ομάδας, δεν μας απασχολεί. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει, δεν είναι κάτι που συζητιέται”.

Για το βάθος πάγκου που δείχνει να έχει ο ΠΑΟΚ: “Όταν υπάρχουν 20-22 παίκτες που να μπορούν να μπουν στην ενδεκάδα και η εικόνα της ομάδας να μην αλλάζει σε βαθμό που να προβληματιζόμαστε, είναι κάτι που σου δίνει πλεονέκτημα ως ομάδα”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ