ΠΑΟΚ

Η καρδιά συγγνώμης της Παπαγγελή στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

ΜΟΔΑ ΝΥΦΙΚΑ ΝΥΦΗ BRIDAL ΖΑΠΠΕΙΟ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ
ΜΟΔΑ ΝΥΦΙΚΑ ΝΥΦΗ BRIDAL ΖΑΠΠΕΙΟ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ PANORAMA PRESS

Η Έλλη Παπαγγελή ντύθηκε στα χρώματα του ΠΑΟΚ και ζήτησε συγγνώμη στους οπαδούς τους με μία καρδούλα, ενώ είχε και hashtag... #agapamedikefalo

Τρεις μέρες μετά την διαγραφή της απ' τη Νέα Δημοκρατία, η Έλλη Παπαγγελή ζήτησε συγγνώμη απ' τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, μέσω του instagram.

Ντύθηκε στα χρώματα της ομάδας (μπλούζα με κρουαζέ δέσιμο!), πόζαρε στον καναπέ της σχηματίζοντας μια καρδούλα με τα χέρια της και έγραψε στο ποστάρισμά της: "Συμφιλιωτική φώτο με άκρως ειρηνευτικό - ενωτικό μήνυμα εναντίον του φανατισμού, άνευ κομμάτων ή ομάδων και υπέρ του ευ αγωνίζεσθαι". Είχε και hashtag... #agapamedikefalo!

Θυμίζουμε πως το μοντέλο ανάρτησε στις 19/3 ένα άρθρο για το δημοψήφισμα των οπαδών του ΠΑΟΚ, το οποίο έφερε ως τίτλο: "Αν τιμωρηθούμε, δεν... πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης".

"Θα πάνε, αλλά με το βουλγάρικο στρατόπεδο", σχολίασε η Παπαγγελή, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι της επιτέθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα. Η ίδια επανήλθε, κάνοντας λόγο για "παρερμηνεία".

Η καρδιά συγγνώμης της Παπαγγελή στους οπαδούς του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ