ΠΑΟΚ

Η... καλή ανάμνηση από το Ζάγκρεμπ

Η... καλή ανάμνηση από το Ζάγκρεμπ

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβα στο Europa League και έτσι μετά από περίπου πέντε χρόνια θα βρεθεί στο Ζάγκρεμπ, όπου είχε κερδίσει την Ντιναμό (video).

Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Oι Κροάτες την προηγούμενη Πέμπτη (9/7) απέκλεισαν την Μπρόουτον, οπότε ο "Δικέφαλος" θα βρεθεί ξανά στο Ζάγκρεμπ μετά από περίπου πέντε χρόνια.

Πότε είχε δώσει το παρών στη συγκεκριμένη πόλη; Ηταν την σεζόν 2010-11, όταν οι "ασπρόμαυροι" για την φάση των ομίλων του Europa League είχαν παίξει κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα τότε... Ο ΠΑΟΚ πάντως τα είχε καταφέρει και είχε κερδίσει με 0-1 με τέρμα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 59', σε ματς που είχε γίνει 15/12/10. Ο "Δικέφαλος" έτσι μετά από εκείνο το πολύ σημαντικό "διπλό" προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν είχε αρέσει στον Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος είχε κάνει ένα... καυστικό σχόλιο. "Η UEFA ήθελε να κάνουμε έργα στην Τούμπα για να παίξουμε στο Europa League αλλά σε αυτήν την ομάδα (σ.σ. Ντιναμό Ζάγκρεμπ) ο αγωνιστικός χώρος είναι καταστροφή. Είναι Β' κατηγορίας", είχε πει ο Ουρουγουανός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ