ΠΑΟΚ

Η ημέρα της επιστροφής

Η ημέρα της επιστροφής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επιστρέφει αύριο (7/12) στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα και περιμένει τη στάση του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν του έχει παραδώσει τίποτα εγγράφως.

Αύριο θα είναι μια από τις πιο καθοριστικές μέρες στην υπόθεση που άνοιξε με τις δηλώσεις του ο Βλάνταν Ίβιτς την προηγούμενη Δευτέρα. Λήγει η άδεια που έχει λάβει ο Γιώργος Τζαβέλλας, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και... περιμένει τον ΠΑΟΚ.

Γιατί τον... περιμένει; Διότι η ΠΑΕ ακόμη δεν έχει παραδώσει τίποτα εγγράφως στον διεθνή παίκτη! "Μετά την χθεσινή σύσκεψη όπου ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε την ευθύνη των κινήσεων στον κ. Μίχελ, ο Γιώργος Τζαβέλλας ενημερώθηκε ότι θα προπονείται με την β´ ομάδα για παραβίαση εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας" είχε ενημερώσει την προηγούμενη Τρίτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά από τότε ο διεθνής αμυντικός δεν έχει προπονηθεί ούτε με την Κ-20 του Πάμπλο Γκαρσία, ούτε με τους "κομμένους" παίκτες, οι οποίοι γυμνάζονται ξεχωριστά.

Τι ακολούθησε; Οι αναφορές σε εφημερίδες και ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες ο Ίβιτς είχε μάθει αμέσως μετά το ματς με τον Ατρόμητο περιστατικά που τον είχαν εξοργίσει για τον Τζαβέλλα και η πρώτη φορά που ο Ίβιτς ανέφερε το όνομα του παίκτη μετά το ματς εναντίον του Ατρόμητου. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 στα Τρίκαλα, όταν υποστήριξε μεταξύ άλλων: Πληροφορήθηκα ότι ο συγκεκριμένος παίκτης (σ.σ. ο Τζαβέλλας) έλεγε ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει (κόντρα στην Φιορεντίνα) και στην συνέχεια έλεγε πως δεν "βλέπει" ούτε τον προπονητή ούτε τον τεχνικό διευθυντή. Ειπώθηκαν αυτά από έναν παίκτη που πριν από ένα μήνα υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Και ποιος πρότεινε να υπογράψει νέο συμβόλαιο; Εγώ και ο κύριος τεχνικός διευθυντής. Δυο μέρες πριν το παιχνίδι με την Φιορεντίνα, ο αρχηγός της ομάδας έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει την Φιορεντίνα. Και το έμαθα αμέσως μετά το παιχνίδι, και κάθισα και είδα τις φάσεις".

Για το θέμα Τζαβέλλα ουδείς από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει μιλήσει επισήμως και δημοσίως έως τώρα. Ο Γιώργος Σαββίδης είχε ποστάρει για τη στήριξη του Ίβιτς και ο ίδιος ο κόουτς είχε πει στα Τρίκαλα: "Εγώ θα είμαι εδώ όπως θέλω εγώ, δίνω στον πρόεδρο απαντήσεις για την ομάδα. Δεν μπορεί κανείς να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα. Αν το καταλάβω, έχει τελειώσει...".

Ποιος θα τελειώσει και πότε θα τελειώσει από τον ΠΑΟΚ, θα φανεί σύντομα. Πιθανότατα θα "τελειώσουν" και ο προπονητής λόγω αποτελεσμάτων και ο Τζαβέλλας επειδή - τουλάχιστον προς το παρόν - σκέφτεται ότι δεν είναι δυνατόν να παραμείνει στην ομάδα του ακόμη κι αν αλλάξει κόουτς.

Αύριο, πάντως, οι σημαντικές κινήσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξη του επόμενου επεισοδίου στο σίριαλ, θα ληφθούν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται να συναντηθεί ο Τζαβέλλας ακόμη και με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, ή μόνο με τον Λούμπος Μίχελ. Όταν ακούσει τη θέση του ΠΑΟΚ, θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το συμβόλαιό του είναι υψηλότατο και πως ακόμη δεν έχει πάρει θέση ο ίδιος δημοσίως.

Δεν αποκλείεται, πάντως, αμφότερες οι πλευρές να κάνουν υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα για τις αποφάσεις τους. Λόγω του αγώνα της Πέμπτης με την Σλόβαν Λίμπερετς και της εισαγγελικής κλήσης για την Παρασκευή. Επισημαίνεται, ότι μία μέρα μετά την αναμέτρηση εναντίον των Τσέχων, ο Λούμπος Μίχελ, ο Βλάνταν Ίβιτς και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης, έχουν κληθεί να καταθέσουν στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Φίλιππο Καρατσίδη, μετά την προκαταρκτική εξέταση που είχε διαταχθεί με αφορμή της δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού μετά το ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-4. Η κατάθεση μπορεί να γίνει εγγράφως με υπόμνημα ή με τη φυσική παρουσία των εξεταζόμενων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ