ΠΑΟΚ

Η Γκέτεμποργκ "τσεκάρει" Κωνσταντινίδη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
Κωνσταντινίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Γκέτεμποργκ. Οι Σουηδοί παρακολουθούν τον 23χρονο μπακ του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης δεν έχει αγωνιστεί εφέτος σε κανένα επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι ότι επιστρέφοντας από την Ομόνοια ,στην οποία ήταν δανεικός πέρυσι, δεν έχει μπει ξεκάθαρα στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς δεν τον υπολόγιζε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει ότι τον έχει ως επιλογή στο μυαλό του.

Προς το παρόν όμως, όχι ως μία από τις πρώτες. Παρόλα αυτά, οι 53 συμμετοχές (θα ήταν πολύ περισσότερες αν δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς) που έχει κάνει με τον ΠΑΟΚ από την σεζόν 2012-2013 μέχρι σήμερα, καθώς και το πέρασμά του από την Κύπρο, έχουν κάνει ομάδες από την Ευρώπη να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του.

Μία από αυτές είναι η Γκέτεμποργκ. Η σουηδική ομάδα φρόντισε να ενημερώσει τον ατζέντη του ότι ο Κορινιώτης μπακ βρίσκεται στο στόχαστρό της. Μάλιστα, τα σχετικά μηνύματα πήγαν και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που γνωρίζουν ότι η Γκέτεμποργκ παρακολουθεί στενά τον Κωνσταντινίδη και δεν αποκλείεται στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο να φτάσει πρόταση στην Τούμπα.

Φυσικά, μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει και το αν και πόσο υπολογίζεται ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ