ΠΑΟΚ

Η γιαννιώτικη παρέα δεν χαλάει

Η γιαννιώτικη παρέα δεν χαλάει

Ο Νίκος Κοροβέσης και ο Χάρης Χαρίσης βρέθηκαν με πρώην συμπαίκτες τους, αποδεικνύοντας ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δυνατές φιλίες.

Μπορεί οι δυο τους να κάνουν καριέρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν ξεχνούν τους φίλους που δημιούργησαν όσο έπαιζαν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Νίκο Κοροβέση και τον Χάρη Χαρίση που βρέθηκαν με παλιούς συμπαίκτες τους και ο πρώτος ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Στη φωτογραφία, πάνω από τον Χαρίση είναι ο Απόστολος Σκόνδρας, δίπλα τους ο Μπράνα Ίλιτς, ανάμεσα στον Σέρβο και τον Κοροβέση ο Θοδωρής Μπέριος και δεξιά ο Ευριπίδης Γιάκος. Προφανώς, ο "Κόρο" δέχθηκε τα μπράβο για το γκολ που σημείωσε στο Αγρίνιο.

Στο πλευρό του Σαββίδη η Ελληνική Νεολαία Ρωσίας

Τις τελευταίες μέρες πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στον Ιβάν Σαββίδη κόντρα σε όσους αμφισβητούν την ελληνική καταγωγή του. Σε αυτούς προστίθενται και τα μέλη της "Ελληνικής Νεολαίας της Ρωσίας" που βρήκαν έναν μοντέρνο τρόπο για να δείξουν ότι είναι στο πλευρό του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Η γιαννιώτικη παρέα δεν χαλάει

Εκατοντάδες νέες και νέοι Έλληνες της Ρωσίας, ανάρτησαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες κρατώντας στα χέρια το μήνυμα "Ι. ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ