ΠΑΟΚ

Η Γαλατασαράι απέρριψε τον Λέοβατς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (MOTION TEAM)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η τουρκική ιστοσελίδα "futbolarena.com" φιλοξενεί ρεπορτάζ, με βάση το οποίο ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης εξέτασε την περίπτωση του Μάριν Λέοβατς, κρίνοντας τον ανεπαρκή για τα στάνταρ της.

Πριν από αρκετό καιρό το Sport24.gr είχε αποκαλύψει ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ανοιχτό στο ενδεχόμενο πώλησης του Μάριν Λέοβατς και είχε συναινέσει στο να ψάξουν διάφοροι ατζέντηδες να φέρουν πρόταση για τον Κροάτη μπακ.

Σήμερα (26/07) έρχεται ρεπορτάζ της ιστοσελίδα " futbolarena.com", σύμφωνα με το οποίο ο 29χρονος μπακ προτάθηκε στην Γαλατασαράι γιατί οι άνθρωποί της δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Γάλλου Λιονέλ Καρόλ.

Η περίπτωση Λέοβατς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, εξετάστηκε αλλά κόπηκε γιατί κρίθηκε ανεπαρκής για τα στάνταρ της Γαλατά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σχετικό κείμενο φιλοξενούνται και δηλώσεις του Λέοβατς από την εποχή που ο Ίγκορ Τούντορ είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και είχε πάει στην Καραμπούκσπορ.

Τότε ο Λέοβατς είχε σημειώσει δημόσια: "Ο Τούντορ μπορεί να είναι καλός σαν προπονητής και σαν άνθρωπος, αλλά δεν είναι για το επίπεδο του ΠΑΟΚ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ