ΠΑΟΚ

Η φοβερή ιστορία του Καραδήμου με τον Αναστασιάδη

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια πολύ αστεία ιστορία με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Άγγελο Αναστασιάδη εκμυστηρεύτηκε ο Λουκάς Καραδήμος, ο οποίος βέβαια μίλησε και για τον ΠΑΟΚ του σήμερα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Λουκάς Καραδήμος, ο οποίος σήκωσε και δυο κύπελλα με τον ΠΑΟΚ και είναι πλέον προπονητής της Καλλιθέας, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM 89.4" αναφορικά για την ομάδα του, τα πλέι οφ αλλά και τον τελικό του Champions League. Μίλησε φυσικά για τον ΠΑΟΚ, ενώ θυμήθηκε και μια πολύ ωραία ιστορία με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

"Ήμασταν στο ξενοδοχείο με τον Γιώργο τον Κούτση και παίζαμε τάβλι μέχρι της 2 τα ξημερώματα. Στο διπλανό δωμάτιο ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης. Τα ζάρια και τα μπινελίκια ακουγόταν σε όλο το ξενοδοχείο. Κάποιοι στιγμή χτυπάει η πόρτα, λέμε τώρα την γαμη… Μπαίνει μέσα ο Άγγελος, τι κάνετε εδώ πέρα ρε γιαπιά λέει. Μου λέει ρε φαλακρέ τι φωνάζει αυτός; Παίρνει τα ζάρια, ρίχνει ασσόδυο … λέει καληνύχτα σας παιδιά…", εκμυστηρεύτηκε ο Καραδήμος, ο οποίος μίλησε και για άλλα θέματα.

Για την Καλλιθέα, ανέφερε: "Ανέλαβα στην μέση της χρονιάς, έχουμε πολλά νέα παιδιά, έχουμε ένα καταπληκτικό γήπεδο, προσπαθούμε να παίξουμε καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο, ένα διαφορετικό τρόπο από αυτόν που βλέπεις συνήθως στην Φούτμπολ Λιγκ".

Για τον τελικό του Champions League, σχολίασε: "Τι να πει κανένας για τον Σιμεόνε. Αυτό που έχει καταφέρει αυτός ο άνθρωπος με αυτή την ομάδα είναι πραγματάκια εκπληκτικό. Έχει καταφέρει να κρατήσει αυτή την ομάδα τα τελευταία χρόνια στην κορυφή της Ευρώπης και να συγκρούετε με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Μόνο μπράβο του αξίζουν. Πέρασε το δικό του στιλ και την δική του τρέλα μέσα στην ομάδα.

Βλέπω να το παίρνει η Ατλέτικο, οι ποδοσφαιριστές της φαίνονται πιο ψυχωμένοι και θα τα δώσουν όλα για να το κατακτήσουν, δεν μπορείς να την ξεγράψεις με τίποτα. Θα είναι ένας ωραίος τελικός, με καλό ρυθμό και σκληρές μονομαχίες".

Για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και τον ΠΑΟΚ, είπε: "Ήταν πολύ μέτρια, δεν υπήρχαν ομάδες να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό, ακόμα και η ομάδα μου ο ΠΑΟΚ ψάχνεται. Όλοι τον ΠΑΟΚ τον περίμεναν καλύτερο αλλά δεν ήταν. Φταίνε πολλά. Πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές, ατελείωτοι τραυματισμοί, πρέπει να έχει γίνει παγκόσμιο ρεκόρ, δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Δεν μπορώ να ακούω ότι φταίνε τα γήπεδα. Τα γήπεδα της Νέας Μεσημβρίας είναι …χαλιά, άλλες ομάδες παίζουν σε πολύ χειρότερα γήπεδα".

Για τα πλέι οφ, τόνισε: "Είναι δύσκολο να πούμε κάτι από τώρα. Όλοι έχουν ίσες πιθανότητες. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ανεβάσει ρυθμό και να έχει πολύ καλύτερη απόδοση από αυτή που είχε στο φετινό πρωτάθλημα. Τώρα πάντως με τις επιστροφές θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ καλύτερος. Ακόμα και ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, δεν θα έχει άγχος, είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Τα πρώτα παιχνίδια πιστεύω δεν θα είναι καλά, δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό".

Για τον... δικό του ΠΑΟΚ, αλλά και το παράπονο αυτής της γενιάς, ανέφερε: "Ο ΠΑΟΚ ήταν κάτι διαφορετικό για μένα και για όλα τα παιδιά εκείνης της εποχής, ζήσαμε πολύ έντονες στιγμές. Δεθήκαμε όλοι με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια μεγάλη ομάδα, όλοι αγωνιούμε και περιμένουμε να γίνει κάτι μεγάλο, να γίνει κάτι καλό. Υπάρχει πάντως ένα παράπονο από αυτή την γενιά. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί κανένα παιδί από αυτή την γενιά και υπάρχει μεγάλο παράπονο. Παιδιά που πρόσφεραν και μπορούν να προσφέρουν ακόμα περισσότερα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ