ΠΑΟΚ

Η Φεϊρένσε έδιωξε τον Ουάρντα

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
Ουάρντα MOTIONTEAM

Ο Αμρ Ουάρντα δεν είναι πλέον μέλος της Φεϊρένσε και αναζητεί άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, την ώρα που οι κατηγορίες για παρενόχληση δεν έχουν κοπάσει.

Δεν έχει δοθεί ακόμη επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της Φεϊρένσε για την διακοπή του δανεισμού του Αμρ Ουάρντα και αυτό συμβαίνει γιατί η πορτογαλική ομάδα βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του παίκτη, Μάμντοχσ Έιντ στο Sport24.gr.

"Το θέμα του Ουάρντα το χειρίζονται ΠΑΟΚ και Φεϊρένσε, δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω", ήταν τα λίγα λόγια που ανέφερε.

Με βάση όσα αναφέρουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, η Φεϊρένσε πρέπει να πληρώσει ρήτρα για να σπάσει ο δανεισμός του Ουάρντα και προφανώς αυτό είναι το ζήτημα που απασχολεί τους δύο συλλόγους στις επαφές τους.

Την ίδια ώρα, ο Αμρ Ουάρντα έχει αποχωρήσει από την Πορτογαλία. Όπως αποκαλύπτει η "Record", ο 23χρονος Αιγύπτιος δεν συμμετείχε στην χθεσινή (14/8) προπόνηση, γεγονός που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες πέρί άμεσης αποχώρησής του αμέσως μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο με την παρενόχληση των γυναικών δύο συμπαικτών του.

Ο ατζέντης του έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει άλλη ομάδα για να πάει ο Ουάρντα, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι έχειθ δημιουργήσει αρνητικό κλίμα γύρω από το όνομά του.

Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ελληνικές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ Ο ΟΥΑΡΝΤΑ

Ο Αιγύπτιος, εξάλλου, ενημέρωσε μέσω instagram ότι προσέλαβε δικηγόρους για να τον υπερασπιστούν εναντίον όσων των συκοφαντούν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ