ΠΑΟΚ

Η ευκολότερη νίκη στα τελευταία 23 ματς

Η ευκολότερη νίκη στα τελευταία 23 ματς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διαφορά των τριών γκολ (0-3) απέναντι στον Παναιτωλικό ήταν η μεγαλύτερη για τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τα θετικά αποτελέσματα που είχε στα τελευταία 23 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Στο ντεμπούτο του Βλάνταν Ιβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο "Δικέφαλος" τα κατάφερε περίφημα. Νίκησε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 3-0 παίρνοντας έτσι τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Αυτό το θετικό αποτέλεσμα μάλιστα ήταν μόλις το δεύτερο θετικό για τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τα 9 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Και αν κρίνουμε από το τελικό σκορ και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είχε διαφορά τριών γκολ από τον Παναιτωλικό, ο "Δικέφαλος" πήρε την ευκολότερη νίκη του στην Σούπερ Λίγκα αναφορικά με τα τελευταία 23 ματς που έδωσε για την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Τελευταία φορά που οι "ασπρόμαυροι" είχαν κερδίσει ξανά έχοντας διαφορά τριών γκολ, ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι (0-3) απέναντι στη Βέροια στις 12/09/15. Από τότε ο ΠΑΟΚ στην καλύτερη περίπτωση είχε μέχρι δύο τέρματα διαφορά (σε νίκες) απέναντι στους αντιπάλους του.

Οπως και να έχει, αυτό το ευρύ σκορ (0-3) απέναντι στον Παναιτωλικό "δείχνει" πως οι παίκτες του "Δικεφάλου" ήταν μεταμορφωμένοι σε σχέση με το τελευταίο χρονικό διάστημα κατά το οποίο τα θετικά αποτελέσματα αν μη τι άλλο ήταν ένα... σπάνιο φαινόμενο για τον ΠΑΟΚ και έτσι αυτό "έφερε" μεγάλη (και... δικαιολογημένη αφού ο "Δικέφαλος" έμεινε πολύ πίσω στη βαθμολογία) γκρίνια στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ