ΠΑΟΚ

Η Εσπανιόλ για Τζαβέλλα

Η Εσπανιόλ για Τζαβέλλα
Τζαβέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούμπος Μίχελ ψάχνει-με ταξίδι στην Κεντρική Ευρώπη-να βρει λύση στο "γόρδιο δεσμό" με Τζαβέλλα και η ισπανική ομάδα είναι μεταξύ αυτών που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Η περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα δεν συγκαταλέγεται απλά στην κατηγορία των παικτών που δεν υπολογίζει ο Βλάνταν Ίβιτς. Πρόκειται για τον μέχρι πρότινος αρχηγό του ΠΑΟΚ και με έντονη παρουσία στην καθημερινότητα της ομάδας. Ιβάν Σαββίδης και Λούμπος Μίχελ συμφωνούν στο ότι δεν μπορεί να μένει στο ρόστερ ανενεργός γι' αυτό και ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου αφιερώνει αρκετό χρόνο τελευταία σε επαφές για να βρεθεί ομάδα στην οποία θα πάει τον Ιανουάριο.

Από την Τρίτη βρίσκεται σε ταξίδι σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, πιθανότατα στη Γερμανία και στην ατζέντα του υπάρχουν επαφές και για το θέμα του Γιώργου Τζαβέλλα που παραμένει σε άδεια διαρκείας.

Για τον 29χρονο διεθνή αμυντικό έχουν δείξει ενδιαφέρον σύλλογοι από την Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα από πλευράς Εσπανιόλ που τον ήθελε και παλιότερα.

Το ζητούμενο για τον Τζαβέλλα είναι να βρεθεί ένα συμβόλαιο κοντά σε αυτό που παίρνει στον ΠΑΟΚ (περίπου 500.000 ευρώ ετησίως), κάτι που δεν μπορεί να γίνει από άλλο ελληνικό σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κίτσιου: "Θέλουμε το Κύπελλο, λείπει ένας τίτλος από τον ΠΑΟΚ"
Θεραπεία-εξπρές στη Γερμανία για Γλύκο
Ενοχλήσεις ο Κίτσιου, μπήκε ο Τιάμ
Σε θάλαμο οξυγόνου οι παίκτες του ΠΑΟΚ
Ένα ταλέντο ψάχνει τη θέση του
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ