ΠΑΟΚ

Η επεισοδιακή σύλληψη του οπαδού του ΠΑΟΚ!

Η επεισοδιακή σύλληψη του οπαδού του ΠΑΟΚ!

Τι συνέβη κατά την διάρκεια της έρευνας της Αστυνομίας στους συνδέσμους του "Δικέφαλου". Οι συλλήψεις, οι κατηγορίες και οι ποινές.

Τι αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για όσα έγιναν κατά την διάρκεια της έρευνας της Αστυνομίας στους συνδέσμους του "Δικέφαλου". Οι συλλήψεις που έγιναν, οι κατηγορίες και οι ποινές που επιβλήθηκαν.

"Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, με 3ετή αναστολή, στον καθένα, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν, ύστερα από εφόδους που πραγματοποίησαν αστυνομικοί σε δύο συνδέσμους φιλάθλων του «Δικεφάλου» στη Θεσσαλονίκη.

Οι παραπάνω κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στο σύνδεσμο της Τούμπας, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν -κατά περίπτωση- μικροποσότητες ναρκωτικών, ένα βεγγαλικό κι ένας σουγιάς. Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους, όπως κατηγορούνταν, ενώ σε δύο εξ αυτών επιβλήθηκε επιπλέον χρηματικό πρόστιμο, ύψους 200 ευρώ, στον καθένα.

Στο ίδιο δικαστήριο παραπέμφθηκε να δικαστεί πέμπτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη στο σύνδεσμο της Νεάπολης.

Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεσή του για κρείσσονες αποδείξεις, ζητώντας να εξεταστεί βασικός μάρτυρας αστυνομικός, και όρισε νέα δικάσιμο στις 5 Ιουνίου, ενώ, παράλληλα, τον άφησε ελεύθερο.

Το κατηγορητήριο τού αποδίδει κατοχή ποσότητας ινδικής κάνναβης (14 γραμ.), όπως επίσης ένα τσεκούρι.

Για το τελευταίο απολογήθηκε προανακριτικά ότι το χρησιμοποιούν τα μέλη τού συνδέσμου κόβοντας τα ξύλα που ρίχνουν το χειμώνα στη σόμπα για να ζεσταθούν. Η σύλληψη του νεαρού άνδρα υπήρξε επεισοδιακή, καθώς στη θέα των αστυνομικών σε μία προσπάθεια να διαφύγει έσπασε τζαμαρία και μέσω αερόσκαλας βρέθηκε σε διπλανό εγκαταλελειμμένο χώρο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ