ΠΑΟΚ

H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, επέλεξε την εξής παρακάτω αρχική ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" (22/10, 20:30) - live η εξέλιξη από το Sport24.gr - στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Μακ, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Πρίγιοβιτς. Ο Ρουμάνος τεχνικός του "Δικεφάλου" επέλεξε τον Ροδρίγο Ρέι να υπερασπιστεί την "ασπρόμαυρη" εστία, με το κεντρικό αμυντικό "δίδυμο" των Κάρλος Σαμπράνο και Φερνάντο Βαρέλα να έχει εκ δεξιών κι εξ' αριστερών του, αντίστοιχα τους Λέο Μάτος και Μάριν Λέοβατς.

Ο Μαουρίσιο με τον Γκόικο Τσίμιροτ συνθέτουν αντίστοιχα το δίδυμο των αμυντικών μέσων, ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε επιτελικό ρόλο, οι Ρόμπερτ Μπακ και Βιεϊρίνια στα "φτερά" και ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ