ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την ενδεκάδα για την αναμέτρηση με την Σλόβαν Λίμπερετς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League. Διαβάστε ποιοι είναι οι "εκλεκτοί" του Σέρβου προπονητή.

Χωρίς εκπλήξεις παρατάσσει ο Βλάνταν Ίβιτς τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς για τη 2η αγωνιστική του Europa League. Ο Σέρβος τεχνικός προχώρησε σε μία αλλαγή σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Φιορεντίνα, καθώς έδωσε φανέλα βασικού στον Εβγέν Σάχοφ αντί του Δημήτρη Πέλκα.

H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αποτελείται απ' τους: Γλύκο, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη.

Παράλληλα, ο Φακούντο Περέιρα τέθηκε εκτός μάχης για το σημερινό παιχνίδι καθώς το πρωί που ξύπνησε διαπίστωσε πως έχει ένα απόστημα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού. Αμέσως έγινε μικροεπέμβαση και αφαιρέθηκε το υγρό αλλά η ζημιά όσον αφορά στο παιχνίδι με τους Τσέχους είχε ήδη γίνει, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις κερκίδες του Γιου Νίσου.

Θυμίζουμε πως εκτός -σε σχέση με τη λίστα που έχει δηλωθεί στην UEFA- έμειναν οι Βελλίδης, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Πούγγουρας, Δημητριάδης, Δεληγιαννίδης, Σιαμπάνης (είναι με την Κ20 στην Ουγγαρία για το UEFA Youth League).

Photo Credits: Actiion Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ