ΠΑΟΚ

Η εναλλακτική του Κονατέ για τον ΠΑΟΚ

Η εναλλακτική του Κονατέ για τον ΠΑΟΚ

Το διαφαινόμενο ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Ματέους, φέρνει στο προσκήνιο άλλες περιπτώσεις ακραίων που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ, όπως ο Τιέμοκο Κονατέ. Ψάχνεται και για τον Ιάπωνα Χοσογκάι της Μπούρσασπορ για τη θέση "6".

Αναγκασμένος να αναζητήσει άλλες λύσεις για την επίθεση του ΠΑΟΚ είναι ο Λούμπος Μίχελ μετά την αρνητική τροπή που πήραν οι διαπραγματεύσεις με τον Ματέους, ο οποίος εμφάνισε πρόταση 3 εκ. ευρώ για 2 χρόνια από κινεζική ομάδα.

Όλα δείχνουν πώς δύσκολα ο Σλοβάκος θα (ξανα)βρει τη χρυσή τομή με τον Βραζιλιάνο, γι' αυτό και μελετά άλλες περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί.Μία από αυτές είναι του Τιέμοκο Κονατέ.

Η εναλλακτική του Κονατέ για τον ΠΑΟΚ

Πρόκειται για τον 26χρονο Ιβοριανό ακραίο της Σπάρτα Πράγας με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να τον πάρει δανεικό ή ακόμη και με αγορά εφόσον προκριθεί η περίπτωσή του.

Ο Κονατέ ανήκει στη Σπάρτα από το 2012, όταν άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε δοκιμασία δύο εβδομάδων. Έτσι πήρε μεταγραφή από την πρώην ομάδα του, στην Ακτή Ελεφαντοστού, την Αφρικα Σπορτς Νασιονάλ της πατρίδας του). Έκανε δύο ματς την πρώτη σεζόν, το 2013-2014 είχε 17 συμμετοχές και δύο γκολ, το 2014-2015 35 και τρία γκολ και πέρυσι 38 ματς και τέσσερα γκολ. Έχει παίξει και στο Champions League με τη Σπάρτα, ενώ είναι και διεθνής.

Αξιολογείται και η περίπτωση του Χοσογκάι

Σε ό,τι αφορά στη θέση "6" που επίσης ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτη, ο Μίχελ και ο Ίβιτς αξιολογούν την περίπτωση του Ιάπωνα, Χατζίμε Χοσογκάι. Ο 30χρονος διεθνής αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα (Άουγκσπουργκ, Λεβερκούζεν, Χέρτα) έβγαλε την περσινή σεζόν στην Μπούρσασπορ (με 25 συμμετοχές) με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Στην πατρίδα του άρχισε την καριέρα του στην Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντ.

Η εναλλακτική του Κονατέ για τον ΠΑΟΚ
IMAGO/AFLOSPORT

Ο Τιέμοκο Κονατέ εν δράσει:

Ο Χατζίμε Χοσογκάι σκοράρει με τη φανέλα της Ιαπωνίας:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ