ΠΑΟΚ

"Η Έλενα θύμωσε με την μεταγραφή Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ"

"Η Έλενα θύμωσε με την μεταγραφή Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ"
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Τι αναφέρεται σε ρεπορτάζ της σκανδαλοθηρικής βουλγαρικής ιστοσελίδας "blitz.bg" και ποια η αντίδραση του 34χρονου φορ του ΠΑΟΚ, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής βουλγαρικής ιστοσελίδας " blitz.bg" η μεταγραφή Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ έκανε πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους, εκτός από έναν. Την γυναίκα του Βούλγαρου επιθετικού, Ελενα Στιλιάνοβα.

Οπως γράφεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ η σύζυγος του Μπερμπάτοφ ήλπιζε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι ο 34χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και όχι στην Ελλάδα. Η Ελενα, λοιπόν, θύμωσε με την τελική επιλογή του "Μπέρμπα", αλλά όπως τονίζεται, πλέον, ο Βούλγαρος στράικερ έχει ηρεμήσει την γυναίκα του και την έχει πείσει να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

Η κα Μπερμπάτοφ, να σημειωθεί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της βουλγαρικής ιστοσελίδας "blitz.bg" είχε αποκαλέσει την συμπρωτεύουσα "χωριό" και, αρχικά, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ζήσει στη νύφη του Θερμαϊκού. Τέλος, αναφέρεται ότι η μεγαλύτερη κόρη τους, η Ντέα, έχει γραφτεί σε ιδιωτικό σχολείο στη Σόφια και άρα η οικογένεια θα πρέπει να πηγαινοέρχεται στην Βουλγαρία.

"Η Έλενα θύμωσε με την μεταγραφή Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ"

Διαψεύδει η πλευρά Μπερμπάτοφ

Ο Βούλγαρος φορ δεν νοιάζεται καν για τα παραπάνω δημοσιεύματα. Η πλευρά του νέου επιθετικού του ΠΑΟΚ διαψεύδει τόσο το ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο επιβλήθηκε στη σύζυγο του Βούλγαρου στράικερ πρόστιμο από την τροχαία, όσο και αυτό που παρουσιάζει την Ελενα Στιλιάνοβα θυμωμένη με την επιλογή του Μπερμπάτοφ να κλείσει στον ΠΑΟΚ.

Από τον Δικέφαλο τονίζουν ότι ο ίδιος αυτές τις μέρες πολύ χαρούμενος εδώ, η οργάνωση του φαίνεται υψηλού επιπέδου, όπως και οι προπονήσεις. Επίσης, επισημαίνουν ότι δεν ισχύουν τα περί αναζήτησης βίλας και ότι δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις. Αντίθετα είναι πολύ νορμάλ και έχει άκρως επαγγελματική συμπεριφορά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ