ΠΑΟΚ

Η ΕΛ.ΑΣ. "έψαχνε" οπαδούς του ΠΑΟΚ σε αστικά και Ι.Χ.

Η ΕΛ.ΑΣ. "έψαχνε" οπαδούς του ΠΑΟΚ σε αστικά και Ι.Χ.

Η πληροφορία περί συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", έφερε "μπλόκα" από την Αστυνομία.

Σε πολύ αυστηρά μέτρα προχώρησε η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης, μετά τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει από το πρωί της Τετάρτης (7/3) ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Στήθηκαν τρεις κλούβες των ΜΑΤ, ακριβώς στη στροφή του αεροδρομίου Αεροδρομίου με Γεωργικής σχολής, με σκοπό να μην επιτρέψουν να προσεγγίσουν το αεροδρόμιο οπαδοί του ΠΑΟΚ.Σταματούσαν Ι.Χ., αλλά και λεωφορεία του ΟΑΣΘ (!), ψάχνοντας να εντοπίσουν ανρθώπους που είχαν διακριτικά του ΠΑΟΚ.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Εξάλλου, συνεχίζεται η προετοιμασία των οπαδών και συνολικά όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο (8/3) στην Καμάρα.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, μάλιστα, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

"Μετά τη σκανδαλώδη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου, γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς και αυθόρμητης συσπείρωσης όλων των ΠΑΟΚτσήδων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ θα είναι ο θεματοφύλακας αυτής της ενότητας και θα στηρίξει όλες τις πρωτοβουλίες διαμαρτυρίας απέναντι στον πόλεμο που δέχεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει ειρηνικά και μαζικά στο αυριανό συλλαλητήριο στις 18:00 στην Καμάρα. Όλα τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ θα ενώσουν τη φωνή τους απέναντι στην πρωτοφανή και βάναυση καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου, απέναντι σε όποιον απεργάζεται σχέδια εναντίον του ΠΑΟΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπουτάρης: "Υπήρξε μία σαφής υπερβολή στη στάση του Ολυμπιακού"
Καταγγελίες ΠΑΟΚ για Μιραλάς και Αρετόπουλο
Ο Κομίνης σφυρίζει στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Ζαγοράκης: «Θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, όλα θα κριθούν στο γήπεδο»
Αναστασίου: "Είχα πρόταση από τον ΠΑΟΚ όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό"
Βουλευτές Θεσσαλονίκης στο πλευρό του ΠΑΟΚ
Την Παρασκευή στις 18:00 η έφεση του ΠΑΟΚ
Μόνο ο φροντιστής του ΠΑΟΚ κλήθηκε για την ένταση στο τέλος του ματς με τον Αστέρα
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από Κυριάκο!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ