ΠΑΟΚ

Η εξαίρεση, Σαρλ Ιτάνζ!

Η εξαίρεση, Σαρλ Ιτάνζ!
Ιτάνζ INTIME SPORTS

Η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ δεν μας έχει δώσει κάτι, το οποίο να αξίζει να θυμόμαστε ή να κρατήσουμε εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για την ακρίβεια είναι ελάχιστα αυτά που έγιναν και μπορούν να... χρησιμοποιηθούν από το καλοκαίρι κι έπειτα, όταν ο "Δικέφαλος" θα μπει σε διαδικασία "χτισίματος" ενός ρόστερ που θα το αποτελούν παίκτες με σταθερή παρουσία που η ομάδα θα μπορεί να στηρίζεται πάνω τους.

Έχει τέρμα...

Ο Σαρλ Ιτάνζ είναι μία τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή, αφού με τις εμφανίσεις του, κυρίως από το δεύτερο μισό της σεζόν κι έπειτα έχει βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του ΠΑΟΚ, ειδικά μετά την έλευση του Γιώργου Γεωργιάδη στην ομάδα.

Ο Καμερουνέζος πορτιέρο σημειώνει τη μία καλή εμφάνιση πίσω από την άλλη και δείχνει επιτέλους δείγματα την ποιότητάς του. Όχι μόνο με τις αποκρούσεις του, αλλά κυρίως με τη σιγουριά που δίνει στους αμυντικούς του, οι οποίοι η αλήθεια είναι ότι κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο.

Ανανέωση;

Ο πρώην τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, όπως ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα, πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσει για το αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ ή όχι. Αυτό σημαίνει πως σύντομα οι άνθρωποι του "Δικέφαλου" θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα προτείνουν νέο συμβόλαιο στον παίκτη ή θα τον αφήσουν να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, αφού όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα από το εξωτερικό έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του.

Με βάση, πάντως, τις εμφανίσεις του από τον Γενάρη και μετά, ο Ιτάνζ έχει δημιουργήσει έναν πολύ ευχάριστο πονοκέφαλο στους υπευθύνους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Βέβαια, την τελική απόφαση θα την πάρει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τον τελικό σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ