ΠΑΟΚ

Η "εκρηκτική"... εκκίνηση του Μακ

Η "εκρηκτική"... εκκίνηση του Μακ
INTIME SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μακ που φέτος έχει πετύχει τα διπλάσια γκολ σε σχέση με το αντίστοιχο κομμάτι αγώνων της περσινής σεζόν και η σταθερότητα που καλείται να έχει στην απόδοσή του.

Αναμφίβολα, ο Ρόμπερτ Μακ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς (5-0) της Πέμπτης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην Μπρόντμπι. Ο Σλοβάκος ήταν αποτελεσματικότατος (στοιχείο που... κατά τα ψέματα του λείπει σε άλλα παιχνίδια) στο σκοράρισμα πετυχαίνοντας τρία γκολ ενώ "πρόσφερε" και δύο ασίστ. Γενικώς έχει ξεκινήσει πολύ καλά την φετινή σεζόν.

Η... εκκίνηση του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή. Φέτος (2015-16) σε πέντε ματς (δύο με Λοκομοτίβα, δύο με Σπάρτακ και ένα με Μπρόντμπι) έχει πετύχει συνολικά έξι γκολ και έχει δώσει δύο ασίστ ενώ στα πρώτα πέντε παιχνίδια (δύο κόντρα σε Ζίμπρου και από ένα με Καλλονή, Πλατανιά και Νίκη Βόλου) της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς (2014-15) είχε πετύχει τρία τέρματα και είχε δώσει δύο ασίστ. Την τρέχουσα σεζόν, δηλαδή, έχει πετύχει τα διπλάσια γκολ (μάλιστα ολόκληρη την σεζόν 2014-15 πέτυχε συνολικά οχτώ γκολ ενώ ήδη φέτος έχει πετύχει από... νωρίς έξι).

Το θέμα βέβαια είναι ο Σλοβάκος να έχει διάρκεια και σταθερότητα όσον αφορά την καλή απόδοσή του. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημά του καθώς πέρυσι άρχισε καλά την αγωνιστική χρονιά, μετά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και στη συνέχεια "έπεσε" αγωνιστικά. Γενικώς πρέπει να μειώσει τα σκαμπανεβάσματα που είχε την περασμένη σεζόν και αν το κάνει αυτό, τότε θα αποτελέσει ένα από τα μεγάλα "όπλα" του φετινού ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ