ΠΑΟΚ

Η δύσκολη απόφαση του Ίβιτς για Πέλκα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι σωματικά έτοιμος και ο Βλάνταν Ίβιτς καλείται να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το πρώτο ματς με τη Σάλκε, με δύο προπονήσεις.

Όταν ο Δημήτρης Πέλκας μάθαινε τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί μετά τον αγώνα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, το ιατρικό τιμ της ομάδας είχε αποφανθεί: "ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική" και προσδιόριζε την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους είτε στη ρεβάνς με τη Σάλκε στη Γερμανία, είτε στο αμέσως προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με τη Βέροια.

Η αποθεραπεία του 23χρονου μέσου εξελίχθηκε με τάχιστους ρυθμούς και εδώ και δύο μέρες είναι 100% σωματικά έτοιμος για να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τη Σάλκε στην Τούμπα, την Πέμπτη, αν το κρίνει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Υπό άλλες συνθήκες, ο Σέρβος τεχνικός δεν θα το σκεφτόταν καν να ποντάρει σε παίκτη που προέρχεται από τραυματισμό και έχει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα στα πόδια του.

Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο και τώρα, ωστόσο οι απουσίες του Κάνιας (τραυματίας) και του Κάτσε (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού είχε αγωνιστεί στοEuropa Leagueμε την Βικτόρια Πλζεν), όπως και το γεγονός ότι ο Ουάρντα που έχει την ικανότητα να αγωνιστεί στον άξονα μετρά μέρες μόλις στην Τούμπα, δημιουργούν προβληματισμό στον Σέρβο τεχνικό μιας και ο νεαρός μέσος μπορεί να παίξει και ως επιτελικός μέσος και στη θέση "8".

Ο Γιαννιτσιώτης ποδοσφαιριστής μετρά φέτος 14 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και μία ασίστ και αποδεδειγμένα μπορεί να προσφέρει σημαντικές βοήθειες μεσοεπιθετικά.

Την τελική απόφαση θα πάρει ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης και σίγουρα αναμένεται με ενδιαφέρον.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ