ΠΑΟΚ

Η διπλή πρωτιά του Πρίγιοβιτς

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Πρίγιοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ του Αθανασιάδη και να αναδεχθεί πρώτος σκόρερ τόσο στο Πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο.

Πριν λίγες εβδομάδες, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είχε σπάσει το ρεκόρ πιο παραγωγικής δικής του σεζόν (16 τέρματα σε Μπόλουσπορ και Λέγκια) και χθες, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε και ένα ακόμη, αυτό του Αθανασιάδη, αφού με 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις είναι οι πιο παραγωγικοί παίκτες του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, ο μεγάλος στόχος του Σέρβου φορ δεν είναι να σπάσει απλά το ρεκόρ του Έλληνα επιθετικού, αλλά να πετύχει κάτι που κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει με τον Δικέφαλο.

Να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ τόσο στο Πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο.Στη Σούπερ Λίγκα, όπως είναι ευρέως γνωστό, πάει χέρι-χέρι με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ (έχουν από 15 τέρματα), ενώ ακολουθεί κατά πόδας ο Πέδρο Κόντε με 13.

Ο Ισπανός είναι ο συγκάτοικος του "Πρίγιο" στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του Κυπέλλου. Οι δύο παίκτες έχουν από έξι τέρματα και ακολουθούν με πέντε ο Σάχοβ και ο Χριστοδουλόπουλος που σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει την ανατροπή στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου της ΑΕΚ με την ΑΕΛ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο "loco" Μάτος κι ο "joker" Πέλκας
Παραμένουν εκτός οι Μαλεζάς, Μιχόγεβιτς, Μουλέν
Κυριάκος: "Όταν σου λένε ότι υπάρχει κάποιος που το αξίζει περισσότερο από σένα"
Με απόλυτο νικών για το πρώτο του repeat ο ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ