ΠΑΟΚ

Η δικαίωση του Ίβιτς με τον Γλύκο

Η δικαίωση του Ίβιτς με τον Γλύκο
Γλύκος Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς εμπιστεύτηκε τον Γλύκο αντί του Βελλίδη στα πλέι οφ και ο πρώτος γενικότερα "έπιασε" ικανοποιητική απόδοση με αποκορύφωμα την απόκρουσή του στο δυνατό σουτ του Πέτριτς στο ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός.

Ήταν 17/04/16 όταν ο Παναγιώτης Γλύκος έκανε την επανεμφάνισή του σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με την Ντόρτμουντ. Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν που ολοκληρώθηκε, δηλαδή στα πλέι οφ, ο Βλάνταν Ίβιτς εμπιστεύτηκε τον Έλληνα τερματοφύλακα αφήνοντας στον πάγκο τον Μάρκο Βελλίδη. Και η αλήθεια είναι πως αυτό "βγήκε" στον Σέρβο τεχνικό ο οποίος δικαιώθηκε για την επιλογή του.

Ο Γλύκος με εξαίρεση το εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ στο οποίο έκανε λάθος στο γκολ της "Ενωσης" και έτσι ο ΠΑΟΚ το "πλήρωσε" αφού το σκορ έγινε 0-1 (oι "ασπρόμαυροι" τελικά κέρδισαν με 2-1), γενικώς είχε αρκετά καλή απόδοση στα πλέι οφ (βελτιώθηκε πολύ μετά το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος). Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν... ήρεμος και έδειξε ψυχραιμία σε δύσκολες καταστάσεις που πέρασε η άμυνα του ΠΑΟΚ ενώ στα δύο παιχνίδια με τον Πανιώνιο και σε αυτό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ήταν σταθερός.

Όσο για το ματς με τους "πράσινους" στην Τούμπα; Η φοβερή απόκρουσή του στο δυνατό σουτ του Πέτριτς "έσωσε" τον ΠΑΟΚ... Ισως σήμερα ο "Δικέφαλος" είχε το μυαλό του στο Europa League και όχι στο Champions League αφού αν γινόταν το 1-2 στη φάση με τον Κροάτη, υπήρχε λίγος χρόνος για να "αντιδράσει" ο ΠΑΟΚ και να αποφύγει την δεύτερη θέση των πλέι οφ. Σε κάθε περίπτωση ο Γλύκος δήλωσε "παρών" στην ευκαιρία του Πέτριτς και ο ΠΑΟΚ τώρα κάνει σχέδια για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει υπάρξει συζήτηση στον "Δικέφαλο" για τον Γλύκο και πρόθεση των Ιβιτς και Μίχελ είναι να γίνει μια κουβέντα με την πλευρά του Έλληνα τερματοφύλακα για επέκταση του συμβολαίου του το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ