ΠΑΟΚ

Η "διαστημική επικοινωνία" του Ιβάν Σαββίδη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Η "διαστημική" συνομιλία μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του κοσμοναύτη Θεόδωρου Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλου.

Την υπόσχεση ότι μόλις βγει στο ανοιχτό διάστημα θα πάρει και τη σημαία του ΠΑΟΚ μαζί του, έδωσε στον Ιβάν Σαββίδη, ο κοσμοναύτης Θεοδωρος Γιουρτσίχιν Γραμματικόπουλος στην επικοινωνία που είχε με τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα rusgreek.ru, ο διάσημος ομογενής αστροναύτης, κάνει αυτήν την περίοδο ταξίδι στο διάστημα και κουβαλάει μαζί του και τη σημαία του «Δικεφάλου», την οποία παρέλαβε από τον ίδιο τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

" Πραγματοποιήθηκε διαστημική συνομιλία μεταξύ του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη και του διοικητή του πληρώματος (με την κωδική ονομασία «Όλυμπος») του διαστημικού σκάφους «Soyuz МС-04» Θεόδωρου Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλου. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων ΡωσίαςΙβάν Σαββίδηςέλαβε μία από τις πιο ασυνήθιστες κλήσεις: από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, από τον ήρωα της ΡωσίαςΘεόδωρο Γιουρτσίχιν.

Ο Θεόδωρος Γιουρτσίχιν ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για τη διοργάνωση του ταξιδιού της ελληνικής νεολαίας της Ρωσίας στο κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ, η οποία συνόδευσε το πλήρωμα κατά την έναρξη του ταξιδιού του. "Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα θερμή. Οι δεκάδες νέοι που κρατούσαν με ενθουσιασμό και πάθος τις σημαίες της Ρωσίας, της Ελλάδας και του ΠΑΟΚ θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου" είπε ο Θεόδωρος Γιουρτσίχιν.

Σημείωσε, επίσης, ότι η σημαία του ΠΑΟΚ, που έλαβε από τον Ιβάν Σαββίδη στο Ροστόφ επί του Ντον, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαστημική τροχιά. Ο Θ. Γιουρτσίχιν δήλωσε μάλιστα ότι, όταν θα βγει στο ανοιχτό διάστημα, θα πάρει τη σημαία οπωσδήποτε μαζί του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ