ΠΑΟΚ

Η διαφορετική "εκκίνηση" του Μάτος σε Ντνίπρο και ΠΑΟΚ

Η διαφορετική "εκκίνηση" του Μάτος σε Ντνίπρο και ΠΑΟΚ

Στην Ουκρανία λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του στην Ντνίπρο ο Λέο Μάτος επιλέχτηκε στο Top 5 των χειρότερων μεταγραφών ενώ στο ξεκίνημά του στον "Δικέφαλο" επιβραβεύτηκε παίρνοντας τον τίτλο του MVP Aυγούστου.

Ο Λέο Μάτος είχε περάσει κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις όταν ήταν στην Ντνίπρο (η πρώην του ομάδα πριν μετακομίσει στον ΠΑΟΚ) και αυτό το λέμε γιατί ο τότε τεχνικός της ουκρανικής ομάδας, Μίρον Μάρκεβιτς τον είχε χαρακτηρίσει... τουρίστα.

" Φυσικά ήταν κάτι το δυσάρεστο να το ακούς. Αλλά πραγματικά σέβομαι τον Μάρκεβιτς", είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Βραζιλιάνος και πρόσθεσε: "Πώς μπορεί να είναι ένας τουρίστας που έπαιξε σε διάφορες μικρές ομάδες της Βραζιλίας και ανήκε στην Μαρσέιγ και στην Φλαμένγκο;".

Ο Βραζιλιάνος είχε μετακομίσει στην Ντνίπρο το 2014 (πριν αγωνιζόταν στην Τσερνομόρετς) και η "εκκίνησή" του στην συγκεκριμένη ομάδα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Απεναντίας ήταν κακή...

Είναι χαρακτηριστικό πως η ιστοσελίδα 1927.kiev.uaλίγους μήνες μετά την έναρξη της σεζόν 2014-15 είχε "ανεβάσει" ένα κείμενο που αναφερόταν στο Top 5 των χειρότερων μεταγραφών που είχαν γίνει στην Ουκρανία. Μέσα σε αυτό ήταν ο Μάτος, μάλιστα στο συγκεκριμένο θέμα επιλέχτηκε στην πρώτη θέση και στο κείμενο αναφερόταν πως ο Βραζιλιάνος "με την απόδοσή του δεν έχει πείσει τον Μάρκεβιτς". Με λίγα λόγια ο Μάτος... δεν είχε αρέσει στους πρώτους του μήνες στην Ντνίπρο.

Στον ΠΑΟΚ η αρχή που έκανε ο Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετική. Ο ίδιος αναδείχτηκε MVP του "Δικεφάλου" για τον μήνα Αύγουστο. Επιβραβεύτηκε έτσι από τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης (σε σχετική ψηφοφορία που έκανε η ΠΑΕ για τον MVP Aυγούστου) για τις καλές εμφανίσεις που έκανε.

Ο Μάτος, που έχει πετύχει ένα γκολ ως τώρα και αυτό ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας, έχει αγωνιστεί βασικός στα πέντε φετινά ματς του ΠΑΟΚ δείχνοντας θετικά δείγματα όσον αφορά την αγωνιστική ποιότητά του. Βέβαια θα πρέπει να έχει και ανάλογη συνέχεια... Σε κάθε περίπτωση η "εκκίνηση" του στον "Δικέφαλο" είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με εκείνη που έκανε στο ξεκίνημα της παρουσίας του στην Ντνίπρο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ