ΠΑΟΚ

"Η Αχμάτ Γκρόζνι πούλησε τον Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ"

Corinthians forward Leo Jaba, center, celebrates with teammates, including Marquinhos (31), after scoring a goal against Vasco Da Gama during the second half of a Florida Cup soccer match, Wednesday, Jan. 18, 2017, in Orlando, Fla. Corinthians won 4-1. (AP Photo/John Raoux)
Corinthians forward Leo Jaba, center, celebrates with teammates, including Marquinhos (31), after scoring a goal against Vasco Da Gama during the second half of a Florida Cup soccer match, Wednesday, Jan. 18, 2017, in Orlando, Fla. Corinthians won 4-1. (AP Photo/John Raoux) AP

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο ΠΑΟΚ αγόρασε τον 19χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, Λέο Ζαμπά, από την Αχμάτ Γκρόζνι αντί του ποσού των 5.000.000 ευρώ.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ οι μεταγραφικές προσπάθειες να επικεντρώνονται στις περιπτώσεις του Πόντους Βέρνμπλουμ και του επιθετικού, αλλά δύο δημοσιεύσεις του Γιώργου Σαββίδη ήλθαν να βάλουν "φωτιά" τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/6).

Προανήγγειλε... άφιξη μεγάλου ταλέντου από τη Βραζιλία για το "Δικέφαλο". Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ (Premium Sport), ο 20χρονος Βραζιλιάνος φορ, Λέο Ζαμπά, πωλήθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, το κόστος του deal ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους.

Ο Λέο Ζαμπά γεννήθηκε τη δεύτερη ημέρα του Αυγούστου του 1998 στο Σάο Πάουλο και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ομάδας της πόλης που φέρει το ίδιο όνομα. Το 2009 μετακινήθηκε στα αντίστοιχα της Κορίνθιανς, ενώ το 2015 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα της "Τιμάο".

Πέρυσι πωλήθηκε αντί 2.000.000 ευρώ στη ρωσική, Αχμάτ Γκρόζνι, στην οποία ανήκει. Τη σεζόν που τελείωσε πέτυχε 3 γκολ σε 24 συμμετοχές (από αυτές οι 17 στην αρχική ενδεκάδα) στο ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ είχε και μία συμμετοχή στο Κύπελλο.

Στην Κορίνθιανς υπήρξε συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Λουσιάνο. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της "σελεσάο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ