ΠΑΟΚ

Η αποζημίωση κρίνει το θέμα Περέιρα

Η αποζημίωση κρίνει το θέμα Περέιρα
Περέιρα INTIME SPORTS

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του Περέιρα για τη λύση της συνεργασίας τους άρχισαν. Τι ποσό ζητά ο παίκτης για να βάλει τέλος στο συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο, πώς βλέπει την εναλλακτική του... δανεισμού.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα (ο παίκτης εξακολουθεί να μην πληρώνει το πρόστιμο και ο Τούντορ τον κρατά εκτός ομάδας) που μπορεί να βοηθήσει να στηθεί γέφυρα προκειμένου ο Φακούντο Περέιρα να επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, όλες οι ενέργειες πάνω στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Αργεντινό έχουν επικεντρωθεί στο διαζύγιό του με τον ΠΑΟΚ.

Από χθες (21/7) ο Φρανκ Άρνεσεν έχει μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον ατζέντη του παίκτη για να βρουν τη χρυσή τομή. Στις τηλεφωνικές επαφές που έγιναν προέκυψαν δύο δεδομένο:

- Ο Περέιρα ζητά ένα ποσό 150.000 ευρώ ως αποζημίωση για να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας, το οποίο μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να του καταβάλει.

- Ο 28χρονος επιθετικός είναι αρνητικός στο να πάει δανεικός ( για την ακρίβεια να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ σε άλλη ελληνική ομάδα, όπως η Βέροια που δεν βλέπει άσχημα την περίπτωσή του).

Προφανώς, θα χρειαστούν λίγες ακόμη μέρες για να βρεθεί η φόρμουλα του διαζυγίου και λογικά, επειδή μεσολαβεί η κρίσιμη ρεβάνς με τη Λοκομοτίβα, οι επαφές θα κορυφωθούν το Σαββατοκύριακο.Τότε, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ