ΠΑΟΚ

Η αποθέωση του Βιεϊρίνια από τη σύζυγό του

Η αποθέωση του Βιεϊρίνια από τη σύζυγό του

Η σύζυγος του Βιεϊρίνια, Βάσω Βεργίδου, αποθέωσε τον Πορτογάλο αρχηγό του ΠΑΟΚ για τη στάση του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη κίνηση του προς τον Ιβάν Σαββίδη.

Στα όσα έγιναν τη Κυριακή το βράδυ στην Τούμπα ο Βιεϊρίνια ήταν ο μοναδικός που δεν άφησε τα συναισθήματα του να τον επηρεάσουν αρνητικά και να καταστρέψει την ομάδα του και το άθλημα που αγαπάει.

Ο Πορτογάλος μέσος δεν δίστασε να ορθώσει... το στήθος του και να πει όχι στον Ιβάν Σαββίδη την ώρα που ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ καλούσε τους παίκτες της ομάδας να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Όλος ο υγιής φίλαθλος κόσμος εξήρε την στάση του Βιεϊρίνια και μεταξύ των ατόμων που τον αποθέωσαν ήταν και η σύντροφός του Βάσω Βεργίδου, η οποία ανέβασε φωτογραφία του στο Instastory με την χαρακτηριστική κίνηση άρνησης προς τον Ιβάν Σαββίδη για την αποχώρηση και τη λέξη "Τιναφτόρε".

Λέξη που έχει γίνει ουσιαστικά viral και την οποία είχε πει ο ο Βιεϊρίνια στο προηγούμενο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, βλέποντας τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας να είναι έτοιμοι για αποχώρηση μετά το ρολό ταμειακής μηχανής που έπεσε στον Όσκαρ Γκαρθία.

Η αποθέωση του Βιεϊρίνια από τη σύζυγό του
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ