ΠΑΟΚ

Η αποθέωση μετά την πρόκριση

Η αποθέωση μετά την πρόκριση
Κωνσταντινίδης INTIME SPORTS

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με την Σπάρτακ Τρνάβα, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ έσπευσαν να χειροκροτήσουν τους οπαδούς τους για την υποστήριξη κι εκείνοι ανταπέδωσαν. Δείτε VIDEOS.

Το τελευταίο σφύριγμα του Γερμανού διαιτητή, Τομπίας Βελτζ στο Ζλάτε Μόραβτσε, βρήκε τον ΠΑΟΚ με το εισιτήριο της πρόκρισης στα χέρια, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα play offs του Europa League.

Έτσι, οι παίκτες του Ίγκορ Τούντορ, όπως και ο Κροάτης με τους συνεργάτες του, πήγαν προς το μέρος των περίπου 350 οπαδών τους που τους ακολούθησαν στη Σλοβακία και δεν σταμάτησαν λεπτό να τους στηρίζουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Σπάρτακ Τρνάβα, για να πανηγυρίσουν την επιτυχία τους.

Η αποθέωση ήταν αμοιβαία, με τους ποδοσφαιριστές να χειροκροτούν τους "ασπρόμαυρους" οπαδούς κι εκείνοι να ανταποδίδουν με "ζεστό" χειροκρότημα και συνθήματα.

Χαρακτηριστικά φώναξαν το: "εμείς μαζί για μια ζωή, αετέ, αετέ δικέφαλε".Αμφότεροι λοιπόν, παίκτες και κόσμος, χάρηκαν την πρόκριση του "Δικεφάλου" στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ