ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Τρίπολη

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Τρίπολη
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (1/11) αγώνα στην Τρίπολη και ο Ιγκόρ Τούντορ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν σήμερα για την πόλη της Αρκαδίας.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή (1/11) ολοκληρώθηκε με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και ο Τούντορ ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στην τακτική με τον Ίγκορ Τούντορ να αναλύει στους ποδοσφαιριστές πως θέλει να κινηθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Μάριν Λέοβατς, Στέλιος Κίτσιου, Γκόικο Τσίμιροτ προπονήθηκαν κανονικά με τον πρώτο να είναι στη διάθεση του Τούντορ για το ματς της Τρίπολης. Στην αποστολή μετέχει και ο Έρικ Σάμπο, ο οποίος επέστρεψε από την Σλοβακία. Οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μυστακίδης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα επανένταξης κι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πρόγραμμα αποθεραπείας με ποδήλατο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, παίκτες και τεχνικό τιμ γευμάτισαν στη Νέα Μεσημβρία, ενώ η πτήση για Καλαμάτα είναι προγραμματισμένη στις 18:15.

Οι 18 που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ για την Τρίπολη, είναι οι εξής: Όλσεν, Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Σκόνδρας, Γκολάσα, Χαρίσης, Σάμπο, Τζιόλης, Μακ, Πέλκας, Κοροβέσης, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης.

Οι υποψήφιοι για MVP Οκτωβρίου

Ο κόσμος καλείται να αναδείξει τον MVP του ΠΑΟΚ για τον Οκτώβριο. Στη διεκδίκηση του τίτλου επιστρέφει ο Μακ, ο οποίος έκλεισε το μήνα με γκολ κόντρα στην Ντόρτμουντ και τον Πανθρακικό. Στο δρόμο προς το βραβείο βρίσκεται και Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος είναι τρίτος σε τελικές ενέργειες, τρίτος σκόρερ και από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ στα τρεξίματα. Τρίτος υποψήφιος και εκπρόσωπος της αμυντικής γραμμής είναι ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος σκόραρε το δεύτερό του τέρμα την φετινή σεζόν απέναντι στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ