ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Χωρίς τους τραυματίες Παναγιώτη Γλύκο κι Έργκους Κάτσε ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ για την Αθήνα και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Με μια προπόνηση που έγινε (υπό βροχή) στο γήπεδο της Τούμπας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoffs.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Εβγέν Σάχοβ και Αμρ Ουάρντα, αλλά και τους τραυματίες Φερνάντο Βαρέλα, Γιάννη Μυστακίδη, Παναγιώτη Γλύκο και Έργκους Κάτσε. Η προπόνηση "στιγματίστηκε" από τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου, ενώ με την ολοκλήρωση αυτής οριστικοποιήθηκε και η απουσία του Κάτσε, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο Βλάνταν Ίβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 παίκτες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με προορισμό την Αθήνα.

Αυτοί είναι οι: Σιαμπάνης, Μπρκιτς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Πούγγουρας, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ, Κάνιας, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Πέντρο Ενρίκε, Τζάλμα, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Μετά το τέλος της προπόνησης όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο "Μακεδονία Παλάς" για γεύμα και ακολούθως όσοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή θα αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ