ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το "Καραϊσκάκης"

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το "Καραϊσκάκης"
Κλάους, Αθανασιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολοκληρώθηκε, χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δείτε ποιους παίκτες "έκοψε" ο Ίβιτς.

Ως γνωστόν, ο Βλάνταν Ίβιτς είχε στην διάθεση του 25 ποδοσφαιριστές- τόσοι ταξίδεψαν το πρωί της Τετάρτης (19/10) απο την Θεσσαλονίκη για το Μπακού - ενώ σε αυτούς προστέθηκε από την Παρασκευή ο Γιώργος Τζαβέλλας που ταξίδεψε στην Αθήνα και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς βέβαια να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Σε αντίθεση με την αποστολή του αγώνα της περασμένης Πέμπτης με αντίπαλο την Καραμπάκ, ο Βλάνταν Ίβιτς συμπεριέλαβε στην 21αδα τόσο τον Γιάννη Μυστακίδη όσο και τον Στέφανο Αθανασιάδη. Και οι δύο παίκτες έδωσαν κανονικά το παρών στην προπόνηση για δεύτερη συνεχόμενη μέρα με τον Κλάους να προορίζεται να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης στην αυριανή αναμέτρηση.

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι Βελλίδης , Δεληγιαννίδης , Γιαννούλης , Πούγγουρας , Κοροβέσης που "κόπηκαν" από την 21αδα επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Μάτος, Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Τζάλμα, Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Τιάμ, Περέιρα, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ