ΠΑΟΚ

Επέστρεψε ο Πέλκας, ανέτοιμος ο Κλάους

Επέστρεψε ο Πέλκας, ανέτοιμος ο Κλάους
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία θα αναχωρήσει οδικώς για τα Γιάννενα, ενόψει του αυριανού (30/8) με τον ΠΑΣ. Εκτός οι Κλάους, Μαλεζάς, Κοροβέσης, μέσα ο Πέλκας. Δείτε τους "εκλεκτούς" του.

Η σύντομη προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα. Ο Ίγκορ Τούντορ δούλεψε ξανά στην τακτική συμπεριφορά της ομάδας προκειμένου να είναι ο ΠΑΟΚ έτοιμος για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα σε μια δύσκολη έδρα.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης προπονήθηκε με την ομάδα, ωστόσο δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του στο δάκτυλο που τον άφησε εκτός σχεδόν από την έναρξη της προετοιμασίας κι έμεινε εκτός αποστολής.

Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Πέλκας επιστρέφει μετά την αποθεραπεία του από τη θλάση που υπέστη στο πρώτο ματς με την Μπρόντμπι. Ο Χάρης Χαρίσης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα κι ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να είναι στη διάθεση του Τούντορ για τους αγώνες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Στέλιος Πόζογλου συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Γκόικο Τσίμιροτ, Τέρι Αντόνις έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Τζιόλης, Κάτσε, Σάμπο, Κ.Σαββίδης, Ροντρίγκες, Πέλκας, Μακ, Κουλούρης, Ζάιρο, Μυστακίδης.

"Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς"

Στο μεταξύ, ο Ρικάρντο Κόστα μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ:

"Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Την περσινή περίοδο γνωρίσαμε την ήττα με 3-0 χωρίς να κάνουμε καλή εμφάνιση. Φέτος, πρέπει να πάμε πιο συγκεντρωμένοι, να ξεχάσουμε την επιτυχία με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και να σεβαστούμε τον αντίπαλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ