ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει Λεβαδειακού

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει Λεβαδειακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποιοι είναι οι εκλεκτοί του Βλάνταν Ιβιτς για τον εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό (10/4, 19:00) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Γιατί έμεινε εκτός ο Χατζηισαΐας. Έμφαση στις στημένες φάσεις.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό (10/4, 19:00). Οι Μυστακίδης και Ζάιρο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με μπάλα, ο Μπερμπάτοφ συνέχισε σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ο Κωνσταντινίδης έμεινε στο γυμναστήριο για ενδυνάμωση και θεραπεία.

Ο Ιβιτς ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία επέστρεψε ο Σάμπο ο οποίος ουσιαστικά πήρε την θέση του Άντονις. Να σημειωθεί πως στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης του Σαββάτου (9/4) έγινε ειδική εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Σχετικά με τον αποκλεισμό του Χατζηισαΐα από την 18αδα, στον ΠΑΟΚ λένε πως ο λόγος είναι πως έχει μείνει πίσω λόγω του τραυματισμού του. Στον "Δικέφαλο" προσθέτουν πως η ομάδα έχει τρία απολύτως έτοιμα στόπερ και έτσι δεν χρειαζόταν να είναι στην αποστολή.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Σέρβου: Βελλίδης, Γλύκος, Λέοβατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Μαλεζάς, Κοροβέσης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Κάτσε, Τζιόλης, Σάμπο, Πέλκας, Ροντρίγκες, Μακ και Κούστα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ