ΠΑΟΚ

Η αποστολή για τον "τελικό" με ΠΑΟ

Η αποστολή για τον "τελικό" με ΠΑΟ
Χαρίσης Αμπέντ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ιβιτς για το κρίσιμο εντός έδρας ματς της Τρίτης με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά ποιοι έμειναν εκτός.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ένα παιχνίδι στο οποίο ο "Δικέφαλος" θέλει την νίκη ή την ισοπαλία για να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν θα παίξουν οι Κάτσε και Μακ γιατί είναι με τις Εθνικές ομάδες της χώρας τους ενώ εκτός είναι και ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά την αποβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

την αποστολή του ΠΑΟΚ είναι δύο νεαροί, οι Ρανγκέλοφ και Κούστα. Αναλυτικά οι 19 της αποστολής:

Βελλίδης, Γλύκος, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Αντονις, Πέλκας, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, Ρανγκέλοφ και Κούστα.

Οι παίκτες του "Δικεφάλου" ξύπνησαν στο Μακεδονία Palace στο οποίο διανυκτέρευσαν μετά την επιστροφή της αποστολής από την Αθήνα και την Δευτέρα κατευθύνθηκαν στην Τούμπα για αποθεραπεία και αποκατάσταση.

"Δώστε ώθηση στην ομάδα..."

H Toύμπα λογικά θα είναι γεμάτη στο ματς με τον Παναθηναικό και η ΠΑΕ αναφέρει με μήνυμά της (μέσω facebook) προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: " Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει τους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν την Τούμπα και να δώσουν ώθηση στο αυριανό ματς, στον τελευταίο...τελικό των Play Offs! Εισιτήρια προπωλούνται στο tickets.paokfc.gr, στα καταστήματα Γερμανός και στα εκδοτήρια του γηπέδου. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:00 και παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους για αποφυγή συνωστισμού".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ