ΠΑΟΚ

Η απόφαση των οπαδών του ΠΑΟΚ για τους πυρσούς

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ, Τούμπα MOTIONTEAM

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην ανάψουν πυρσούς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προκειμένου να μην υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας ενόψει του επόμενου καθοριστικού εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Σε εγρήγορση βρίσκονται όλοι στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού, αλλά και του επόμενου εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, μετά την αναμέτρηση στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Οι εκπρόσωποι των συνδέσμων συναντήθηκαν την Τρίτη στην Τούμπα και πήραν αποφάσεις για τη στάση που θα τηρήσουν στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, τις οποίες και ανακοίνωσαν.

Το βασικό ζητούμενο για τους οργανωμένους του Δικεφάλου είναι να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος τιμωρίας της Τούμπας, γι' αυτό και αποφάσισαν να αποφύγουν επ' αόριστον το άναμμα των πυρσών, παρότι είναι κάθετα αντίθετοι με τον σχετικό νόμο, όπως και με τον νόμο για την απαγόρευση μετακινήσεων.

Γι' αυτό τον λόγο, ανακοίνωσαν ότι την επόμενη εβδομάδα θα κάνουν εκδρομή στην Τρίπολη και εύχονται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην ξαναβγάλει ανακοίνωση που να αποτρέπει τους οπαδούς να ακολουθήσουν την ομάδα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρέλα για ένα εισιτήριο για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ουρές από τα χαράματα!
Ο Αρετόπουλος στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ