ΠΑΟΚ

Η απόφαση για τη μίνι προετοιμασία

Η απόφαση για τη μίνι προετοιμασία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποφασίσουν στον ΠΑΟΚ αν η ομάδα θα πάει σε κάποιο αθλητικό κέντρο προκειμένου να προετοιμαστεί εν όψει των play-offs του πρωταθλήματος

Τα δημοσιεύματα από τον Τύπο της Μεσσηνίας έφεραν στο προσκήνιο το θέμα της μίνι προετοιμασίας του ΠΑΟΚ εν όψει των πλέι οφ. Εγινε μια σκέψη γι' αυτό το θέμα (δεν είναι κάτι το οριστικό) και με βάση αυτή ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος θα δει κάποια αθλητικά κέντρα.

Ενα είναι αυτό της Πύλου, ωστόσο το βασικό ζητούμενο είναι αν τα αθλητικά κέντρα που θα δει ο τιμ μάνατζερ του "Δικεφάλου" πληρούν τις προδιαγραφές καθώς το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ έχει πολλές δυνατότητες και έτσι θα πρέπει να βρεθεί ένα εξίσου καλό αθλητικό κέντρο. Ερευνα για το αν τελικά η ομάδα "πάει" σε μίνι προετοιμασία θα γίνει μετά το ματς με τον Πλατανιά. Μέχρι τότε στον "Δικέφαλο" θέλουν οι παίκτες να είναι προσηλωμένοι και το σύνολο του Βλάνταν Ιβιτς να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Ψάχνονται για το καλοκαίρι

Αυτές τις μέρες άρχισαν οι συζητήσεις για το που θα κάνει ο ΠΑΟΚ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν. Υπάρχει μια λίστα με υποψήφια κέντρα στην κεντρική Ευρώπη (π.χ. Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία) και θα τα επιθεωρήσει ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος για να κάνει την εισήγησή του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ