ΠΑΟΚ

Η απίστευτη καταγγελία εξαπάτησης του ΠΑΟΚ με Νταρμπό!

Η απίστευτη καταγγελία εξαπάτησης του ΠΑΟΚ με Νταρμπό!

Μία φοβερή ιστορία που συνέβη το καλοκαίρι του 2014 και παραλίγο να οδηγήσει σε μία τρομερή απάτη σε βάρος του ΠΑΟΚ φέρνει στη δημοσιότητα ένας ξένος ατζέντης μέσω της ιστοσελίδας "aftonbladet.se".

Η επίσημη εκδοχή της ιστορίας θέλει τον Αλιέου Νταρμπό, 22χρονο Γκαμπονέζο μεσοεπιθετικό να έχει έρθει το καλοκαίρι του 2014 στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά να αποχωρεί άμεσα για δεν δέχθηκε να δοκιμαστεί σε προπόνηση από τον Άγγελο Αναστασιάδη και ζήτησε να υπογράψει άμεσα συμβόλαιο.

Την Τρίτη (10/01), προέκυψε μία διαφορετική εκδοχή της ιστορίας μέσα από καταγγελίες ατζέντη (που έγιναν υπό το καθεστώς της ανωνυμίας) στην ιστοσελίδα " aftonbladet.se".

Στη γνωστή σουηδική ιστοσελίδα υπάρχει ένα αναλυτικό θέμα για το αν τελικά η ποδοσφαιρική καριέρα του Αλιέου Νταρμπό στήθηκε πάνω σε ψεύτικα emails και videos και εξαπατήθηκαν ομάδες για να "φτιάξει", ο 24χρονος σήμερα Γκαμπονέζος με σουηδικό διαβατήριο, όνομα στην ποδοσφαιρική αγορά.

Στο κείμενο που παρουσιάζει η "aftonbladet.se" υπάρχουν πάρα πολλές λεπτομέρειες από διαπραγματεύσεις του Νταρμπό με διάφορους συλλόγους, με κορυφαία ιστορία αυτή με τον ΠΑΟΚ. Μαζί και μία συνέντευξη του παίκτη που αρνείται τις καταγγελίες του "Ρόμπερτ" (με αυτό το όνομα κάνει τις καταγγελίες, χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του, ατζέντης που συνεργάστηκε με τον Νταρμπό.

Η απίστευτη καταγγελία εξαπάτησης του ΠΑΟΚ με Νταρμπό!

Η ουσία της υπόθεσης είναι η εξής: Ο Αλιέου Νταρμπό είναι ένας 24χρονος Γκαμπονέζος ποδοσφαιριστής, που μεγάλωσε στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Έργκριτε και της Λε Μαν και πέρασε από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και συλλόγους στην Αίγυπτο (εκεί παίζει τώρα) και τη Μάλτα. Υπάρχουν πολλές καταγγελίες από ατζέντηδες και σκάουτς σχετικά με το πώς δημιουργούνταν παράξενες συνθήκες στις διαπραγματεύσεις του με πολλούς γνωστούς συλλόγους. Ψεύτικα emails, παράξενα τηλεφωνικά μηνύματα κ.α.

Και δύο ατζέντηδες μιλούν για το πώς σύρθηκαν από τον Νταρμπό σε διαπραγματεύσεις με συλλόγους όπως η Κροτόνε και ο ΠΑΟΚ που κατέληξαν σε... χάος! Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες και τονίζει πώς κάποιοι παίζουν παιχνίδια σε βάρος του.

Κεντρικό πρόσωπο ο ατζέντης με το όνομα "Ρόμπερτ", άνευ λοιπών στοιχείων, που κάνει τις αποκαλύψεις. Αρχικά αναφέρεται για το πώς ο Νταρμπό τον πήρε τηλέφωνο, του είπε ότι τον λήστεψαν στην Ιταλία και του ζήτησε να του βγάλει άμεσα εισιτήρια για να φύγει από εκεί ακυρώνοντας τη συμφωνία με την Κροτόνε και στη συνέχεια αναλύειν τι ακριβώς έγινε με τον ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ MAILS ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

"Κάποια στιγμή με πήρε ο Νταρμπό και μου είπε: "Με θέλει ο ΠΑΟΚ. Ο πατέρας μου γνωρίζει έναν σκάουτ στη Βαυαρία και αυτός όπως και ο Πέλε Άντυερσον (σ.σ ένας άλλος σκάουτ παλιότερα συνεργάτης της Τσέλσι) με έχουν προτείνει στη Ντόρτμουντ. Όμως ο ΠΑΟΚ με θέλει και είναι καλό να παίξω εκεί κάνα δύο χρόνια πριν υπογράψω στη Ντόρτμουντ. Μπορείς να με βοηθήσεις;", εξιστορεί ο Ρόμπερτ και προσθέτει: "Αργότερα επικοινώνησε μαζί μου ο Ζήσης Βρύζας (σ.σ. υπεύθυνος των μεταγραφών τότε στον ΠΑΟΚ) που είχε πάρει μηνύματα για μία σούπερ οικονομική συμφωνία για τον ΠΑΟΚ".

Πριν από την επικοινωνία τους, ο Ρόμπερτ και ο Βρύζας είχαν λάβει ένα mail που φερόταν να είναι σταλμένο από τον αθλητικό διευθυντή της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Ζορκ. Έγραφε ότι ο Ζορκ είχε ενημερωθεί από τον Πέλ Άντερσον για τον Νταρμπό και ήθελε να κάνει μία πρόταση στον ΠΑΟΚ: Ένα εκατομμύριο ευρώ στον ΠΑΟΚ για να αναλάβει ο ΠΑΟΚ την εξέλιξη του Νταρμπό τα επόμενα χρόνια και 2 με 3 εκατ. ευρώ, αν ο Νταρμπό έκανε πετυχημένη πορεία στην Ελλάδα.

Αμέσως γίνεται προσυμφωνία μεταξύ της πλευράς του παίκτη και του ΠΑΟΚ και ο Νταρμπό με τον ατζέντη του προσκαλούνται στη Θεσσαλονίκη και κανονίζεται η φιλοξενία τους στο "Μακεδονία Παλλάς".

Η απίστευτη καταγγελία εξαπάτησης του ΠΑΟΚ με Νταρμπό!

Κλείνεται ένα ραντεβού με τον Βρύζα και διοικητικό εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ για να προχωρήσει η συμφωνία. Ο Άγγελος Αναστασιάδης επιμένει να δοκιμαστεί ο παίκτης πριν υπογράψει και ο Βρύζας προσπαθεί να μάθει από τον ατζέντη του Νταρμπό αν η Ντόρτμουντ θα καλύψει και το συμβόλαιο του παίκτη. Μάλιστα, τονίζει ότι δεν έχει καταφέρει να έρθει ο ίδιος σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ.

"Καθόμασταν στο δωμάτιο μου και ζήτησα από τον Νταρμπό να πάρει τον Πέλε Άντερσον για να επικοινωνήσει με τη Ντόρτμουντ και να ζητήσει από τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας να έρθουν σε επαφή με τον ΠΑΟΚ", λέει ο Ρόμπερτ και προσθέτει: "Εξαφανίστηκε για λίγο και ξαφνικά ήρθα ένα μήνυμα από τη Ντόρτμουντ. Έγινε πολύ γρήγορα. Ήταν παράξενο και με έκανε να αναρωτηθώ: "Ενας σύλλογος δεν μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τη Ντόρτμουντ και ένας παίκτης το καταφέρνει τόσο γρήγορα. Μάλιστα, στο email υπήρχαν και λεπτομέρειες που όποιος δεν ήταν παρών στις συζητήσεις που κάναμε δεν μπορούσε να τα γνωρίζει".

Ο Βρύζας πήρε στη συνέχεια τηλέφωνο τον Ρόμπερτ και του είπε εκνευρισμένος: "Τι παιχνίδι παίζεις;". Πρόσθεσε: "Μείνε στο ξενοδοχείο ερχόμαστε".

Ο Ρόμπερτ σημειώνει στη συνέχεια στην αφήγησή του ότι ο Βρύζας εμφανίστηκε με δέκα φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ μαζί του και τον απείλησε ότι θα τον πάει στην Αστυνομία γιατί είχε μιλήσει με την Ντόρτμουντ και οι Γερμανοί του είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα για τη συμφωνία ή το ποιος είναι ο Αλιέου Νταρμπό.

Η απίστευτη καταγγελία εξαπάτησης του ΠΑΟΚ με Νταρμπό!

"Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να κάθεται εκεί, έχοντας απέναντι τους φανατικούς του ΠΑΟΚ. Εκεί είναι Ελλάδα, όλα μπορούν να συμβούν. Μπορεί αν σε σκοτώσουν, να σε πετάξουν κάπου κι αυτό είναι όλο", λέει χαρακτηριστικά στην περιγραφή του ο Ρόμπερτ. Έγινε επικοινωνία και με τον Πέλε Άντερσον, ο Ρόμπερτ προσπαθούσε να αποδείξει ότι δεν φταίει εκείνος και τελικά ο Βρύζας του είπε: "Αύριο θα πρέπει να έχεις φύγει από το ξενοδοχείο".

Ο Ρόμπερτ μάλιστα περιγράφει και μία σκηνή, όπου, από τον φόβο του, έχει βάλει όλα τα έπιπλα του δωματίου μπροστά στην πόρτα για να μην μπορεί κανείς να την ανοίξει.

Μάλιστα, κάλεσε ο ίδιος την Αστυνομία και στις συζητήσεις που έγιναν ο Νταρμπό είπε ότι εκείνος δεν είχε ιδέα για τον ΠΑΟΚ, ο ατζέντης τον είχε καλέσει και του μίλησε για το ενδιαφέρον του ελληνικού συλλόγου. Ο Ρόμπερτ ήθελε να συλληφθεί ο Νταρμπό, αλλά όπως αναφέρει, η Αστυνομία δεν έδωσε πολύ μεγάλη σημασία.

Μάλιστα, ο Ρόμπερτ ενημερώθηκε ότι ο Ιβάν Σαββίδης είχε αποφασίσει να κάνει αναφορά στις σουηδικές Αρχές για όλα όσα είχαν συμβεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα best goals του ΠΑΟΚ για το 2016 σε ένα animation video
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ