ΠΑΟΚ

Η αλήθεια για Κετσπάγια στον ΠΑΟΚ

Η αλήθεια για Κετσπάγια στον ΠΑΟΚ

Όλο το παρασκήνιο των επαφών των διοικούντων του ΠΑΟΚ με τον 47χρονο Γεωργιανό προπονητή και το "παράθυρο" για τη νέα σεζόν.

Πριν παρθεί η οριστική απόφαση για αντικατάσταση του Αγγελου Αναστασιάδη από τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε, τόσο ο ίδιος, όσο και μέσω τρίτων, σύμφωνα με πληροφορίες, επαφές με τον Τιμούρ Κετσπάγια για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Του Χρύσανθου Δοβλέτογλου

Ο 47χρονος Γεωργιανός τεχνικός παραδέχθηκε, άλλωστε, με δηλώσεις του στο "Metropolis 95,5" ότι είχε σε ανεπίσημο επίπεδο συζητήσεις με τον Δικέφαλο για να πάρει την θέση του προπονητή από τώρα, αλλά ήταν από την αρχή αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο γιατί δεν συνηθίζει να αναλαμβάνει ομάδες μεσούσης της σεζόν, ειδικά στην Ελλάδα που ξέρει πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες.

Στις επαφές των δύο πλευρών, πάντως, αφέθηκε "παράθυρο" για το καλοκαίρι και εφόσον το ζήτημα παραμείνει ζεστό δεν αποκλείεται να υπάρξει επαναπροσέγγιση.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν μέχρι πρότινος τεχνικός της Εθνικής Γεωργίας, από την οποία αποχώρησε μετά από μία πενταετία. Ο 47χρονος τεχνικός έχει την εμπειρία του προπονητή στην Ελλάδα από το περασμά του από τον Ολυμπιακό, αφού είχε καθίσει στον πάγκο των "ερυθρολεύκων" για μερικούς μήνες το 2009. Διετέλεσε από το 2004-09 και τεχνικός της Ανόρθωσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ