ΠΑΟΚ

Η "ακτινογραφία" των "κομμένων"

Η "ακτινογραφία" των "κομμένων"
INTIME SPORTS

Δείτε τους αριθμούς και τα όσα (δεν) "έδωσαν" στον ΠΑΟΚ οι Ραζβάν Ρατς, Εγιάλ Γκολάσα και Μάαρτεν Μάρτενς οι οποίοι "κόπηκαν" από το ρόστερ του "Δικεφάλου" μετά από απόφαση του Ίγκορ Τούντορ.

Oπως έγινε γνωστό μέσω της ΠΑΕ το Σάββατο (25/7), ο Ιγκόρ Τούντορ ενημέρωσε την διοίκηση πως δεν υπολογίζει τους Ρατς, Γκολάσα και Μάρτενς. Για τον τελευταίο λίγο-πολύ έμοιαζε δεδομένο πως θα αποτελούσε παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ενώ για τον Ρουμάνο και τον Ισραηλινό η απόφαση του Κροάτη τεχνικού ήταν κάπως... έκπληξη.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως την περασμένη σεζόν (2014-15) η παρουσία των Ρατς (από ένα σημείο και μετά) και Γκολάσα στον "Δικέφαλο" δεν μπορεί να κριθεί ικανοποιητική. Με αφορμή το "κόψιμο" των τριών παικτών από το ρόστερ των "ασπρόμαυρων", ας δούμε τι (δεν) "έδωσαν" στον ΠΑΟΚ και ποια ήταν τα νούμερά τους.

Ρατς:Πέρυσι (2014-15) έπαιξε συνολικά σε 39 παιχνίδια, εκ των οποίων στα 35 ήταν βασικός (φέτος αγωνίστηκε στα δύο ματς με την Λοκομοτίβα). Πέτυχε τρία γκολ ενώ έδωσε επτά ασίστ. Το ξεκίνημά του την περασμένη σεζόν ήταν πολύ καλό. Μέχρι τις 26/10/14 που ήταν το ματς με την Βέροια, είχε πετύχει συνολικά τρία γκολ και είχε δώσει πέντε ασίστ.

Οι επόμενες δύο ασίστ του δόθηκαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στις 03/01/15. Από εκεί και πέρα... τίποτα. Ούτε ένα γκολ, ούτε μία ασίστ και... μεγάλη κοιλιά στην απόδοσή του. Είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2017 αλλά δεν δικαιολόγησε την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο "Δικέφαλος".

Γκολάσα:Προκάλεσε έναν σχετικό "θόρυβο" η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ καθώς θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Ισραήλ. Στον "Δικέφαλο" δεν "φάνηκε" πάντως... Ο ίδιος πριν καιρό στάθηκε στο θέμα της προσαρμογής αλλά και στο ότι αντιμετώπισε τραυματισμούς σχετικά με το ότι δεν πρόσφερε αυτά που περίμεναν πολλοί από την αφεντιά του.

Συνολικά την περσινή σεζόν έπαιξε σε 33 ματς, εκ των οποίων στα 19 ήταν βασικός. Σε κάποια παιχνίδια είχε κάποια καλά ξεσπάσματα αλλά... ως εκεί. Τι "έδωσε" στον ΠΑΟΚ από πλευράς γκολ και ασίστ; Τίποτα απολύτως αφού δεν κατάφερε να σκοράρει, ούτε να "σερβίρει" κάποιο τέρμα σε συμπαίκτη του.

Μάρτενς:Πλήρως αποτυχημένη η μεταγραφή του. Ουσιαστικά σε κανένα σημείο της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, δεν δικαιολόγησε το... γιατί τον επέλεξε ο "Δικέφαλος". Αποκτήθηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14 από την Αλκμααρ και σε 9 ματς (όντας παίκτης των "ασπρόμαυρων") πέτυχε ένα γκολ.

Την σεζόν 2014-15 σε 15 ματς σκόραρε δύο φορές και από τον Γενάρη δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Σέρκλ Μπριζ. Στον "Δικέφαλο" συνολικά έπαιξε σε 24 παιχνίδια, εκ των οποίων στα 11 ήταν βασικός. Μεγάλο πρόβλημα τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών του...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ