ΠΑΟΚ

Η άγνωστη πρόταση για Μπερμπάτοφ

Η άγνωστη πρόταση για Μπερμπάτοφ
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Διαβάστε πώς ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ "έπαιξε" για την Αστάνα από το Καζακστάν που πήγε να τον δελεάσει με την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League.

Μπορεί στην Ελλάδα να μην πήρε έκταση, αλλά τις δύο τελευταίες μέρες σε Βουλγαρία και Καζακστάν τα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν πολύ με την πρόταση που φέρεται να έκανε η Αστάνα στον 34χρονο σούπερ σταρ για να την ακολουθήσει στους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα με όσα καταγράφονται σε ρεπορτάζ, η Αστάνα επιχείρησε να αποκτήσει τον Βούλγαρο, αμέσως μετά την πρόκρισή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ σε βάρος του ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με ορισμένα ρεπορτάζ του έκανε και επίσημη πρόταση και ο Μπερμπάτοφ έδειξε θετικός να πάει στο Καζακστάν. Το θέμα δεν προχώρησε, όμως,λόγω του ότι η Αστάνα δεν μπόρεσε να πάρει από την Ομοσπονδία της χώρας εξαίρεση για να δηλώσει τον Μπερμπάτοφ στη λίστα της UEFA, παρά το γεγονός ότι δεν θα είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στις εγχώριες διοργανώσεις (όπως προβλέπει, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ο κανονισμός της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Στη συνέχεια ήρθε η κρούση από τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ και ο Μπερμπάτοφ πήρε το δρόμο του προς την Τούμπα.

"Ρωτήστε τους χορηγούς μας τι λεφτά δίναμε"

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το φλερτ Μπερμπάτοφ-Αστάνα έγινε ερώτηση, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στον πρόεδρο της ομάδας από το Καζανκστάν, Σαγιάν Χαμιζάνοφ. Εκείνος μίλησε για "φήμες που δεν ευσταθούν", προσθέτοντας, όμως: "Ρωτήστε τους χορηγούς μας πόσα χρήματα μπορούσαμε να διαθέσουμε για μεταγραφές". Έμμεσα, δηλαδή, ομολόγησε ότι τα χρήματα που ζήτησε ο Μπερμπάτοφ ήταν πολύ πάνω από αυτά που ήθελε να διαθέσει η ομάδα από το Καζακστάν. Όχι, όμως και ο Ιβάν Σαββίδης.

Συνέντευξη Τύπου στη Βουλγαρία!

Μέσα σ' όλα στη Βουλγαρία, οι δημοσιογράφοι έχουν κατακλύσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με αιτήματα για συνέντευξη. Γι' αυτό και περιμένουν να κάνει πράξη αυτό που τους έχει συνηθίσει από τις προηγούμενες συμφωνίες του με ομάδες. Να οργανώσει μία συνέντευξη Τύπου στην πατρίδα του για να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Υποστηρίζουν πως μόλις βρει ένα κενό διάστημα (τώρα δεν γινόταν λόγω της μίνι προετοιμασίας που κάνει) περιμένουν να πάει στη Σόφια για πρες κόνφερανς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ