ΠΑΟΚ

Η αγκαλιά Γκαρσία - Κάκου και ο Αναστασιάδης

Η αγκαλιά Γκαρσία - Κάκου και ο Αναστασιάδης
Γκαρσία - Κάκος

Ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Τάσος Κάκος σε ένα μοναδικό φωτογραφικό στιγμιότυπο από τα αποδυτήρια της Τούμπας.

Το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Εθνική ομάδα 2004 έφερε στην Τούμπα πολλούς πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, καθώς και τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου, αν και ξέφυγε από τα φλας των φωτογράφων, εθεάθη από μερίδα του κόσμου στη σουίτα του αδερφού του Ιβάν Σαββίδη.

Είδε παρέα με τον στενό συνεργάτη του, Απόστολο Τερζή το φιλικό ΠΑΟΚ-Εθνικής, είναι άγνωστο, όμως, αν μίλησε και με τον Ιβάν Σαββίδη.

Εξάλλου, έκλεψε την παράσταση η αγκαλιά του Πάμπλο Γκαρσία με τον Τάσο Κάκο στα αποδυτήρια του γηπέδου, πριν αρχίσει ο αγώνας.

Οι δυο τους είχαν μία ηλεκτρισμένη σχέση μέσα στα γήπεδα (ο Κερκυραίος ήταν διαιτητής τόσο στο περιβόητο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ με την γροθιά του Ουρουγουανού στον Ντιόγκο, όσο και στο παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό, όταν τον απέβαλε για χτύπημα στον Σιμάο).

Ωστόσο, αρκετούς μήνες μετά από αυτά τα περιστατικά, αλλά και τη μη αποβολή του Τζιμπούρ σε χτύπημα του στον Γκαρσία, ο βετεράνος άσος είχε δηλώσει ότι ο Κάκος είναι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής, ενώ και ο Κερκυραίος ρέφερι έχει εκφραστεί με πολύ καλά λόγια για εκείνο.

Και χθες ήρθε η στιγμή που έκαναν αυτή την πολύ θερμή αγκαλιά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ