ΠΑΟΚ

Η αφλογιστία άγγιξε και τον Άρνεσεν

Η αφλογιστία άγγιξε και τον Άρνεσεν

Ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματα του νέου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ για την φετινή ομάδα και τον τρόπου που θα κινηθεί για να στήσει ξανά τον Δικέφαλο. Μέσα Μακ και Κλάους (με ένεση) κόντρα στον Ατρόμητο.

Τον μαθαίνουν και τους μαθαίνει. Αυτό μπορεί να βγάλει κανείς ως συμπέρασμα για τον Φρανκ Άρνεσεν και την πρώτη μέρα εργασίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μόνο που ο Δανός-ο οποίος ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή για την προσωπικότητά του- έδειξε ότι έχει κάνει προεργασία και ήρθε διαβασμένος σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά του ΠΑΟΚ.

Τόσο στη συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Γεωργιάδη, όσο και στις συνολικές επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας, φάνηκε να έχει σχηματίσει μία πρώτη άποψη για το τι συμβαίνει με τον φετινό ΠΑΟΚ.

Μέσα από τα παιχνίδια που παρακολούθησε, αυτό που διέγνωσε ως μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι δυσκοίλιος στο γκολ. Κι αυτό φαίνεται, ειδικά το τελευταίο διάστημα που ο πρώτος σκόρερ του, Στέφανος Αθανασιάδης, δεν έχει καλή επαφή με τα δίχτυα.

Ο Άρνεσεν αντιλαμβάνεται ότι η ομάδα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση αυτή την περίοδο, όμως, έχει δει πολλά ματς πριν τα πλέι οφ και έχει σχηματίσει γνώμη.

Μέσα Μακ και Κλάους (με ένεση)

Σε ό,τι αφορά στον αποψινό τελικό με τον Ατρόμητο, ο Γιώργος Γεωργιάδης ετοιμάζει ένα επιθετικό πλάνο, αφού για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Το πιθανότερο είναι να παρατάξει μία ενδεκάδα βασισμένη στο 4-4-2 στην οποία θα μετέχουν και οι όχι 100% έτοιμοι Αθανασιάδης και Μακ.

Ο Ιτάνζ θα είναι κάτω από την εστία και στην άμυνα από τα δεξιά οι Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Τζαβέλλας και Ρατς, ΟΙ δύο κεντρικοί μέσοι θα είναι ο Τζιόλης και ο Κάτσε, δεξιά θα παίξει ο Κϊτσιου και αριστερά ο Μακ. Δίδυμο στην επίθεση θα είναι ο Κλάους (πιθανόν να κάνει και ένεση για να παίξει) και Παπαδόπουλος (πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Περέιρα).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ