ΠΑΟΚ

Η αφιέρωση του Πρίγιοβιτς στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με το που πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ και πρώτο δικό του στο ματς με τη Βέροια, σήκωσε τη μπλούζα του για να φανεί η ιδιαίτερη αφιέρωση του σε έναν ξάδερφο του που έφυγε από τη ζωή πριν από δυο μέρες.

Ο Πρίγιοβιτς έκανε το 2-0 στο ματς του ΠΑΟΚ με την Βέροια ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο Ενρίκε. Αμέσως ο φορ των γηπεδούχων έτρεξε προς το κόρνερ και σήκωσε την μπλούζα του για να φανεί ένα μαύρο μπλουζάκι που φορούσε από κάτω και το οποίο έγραφε:

"Marko brate počivaj u miru RIP 17/2/2017", που σημαίνει "Αδερφέ Μάρκο αναπαύσου εν ειρήνη...". Για την αφιέρωση των δύο σημερινών γκολ του ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είπε: "Τα δύο γκολ που πέτυχα σήμερα, ήταν αφιερωμένα στον ξάδερφο μου, που έχασα πριν δύο μέρες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Δε μπορούσα να πάω στην κηδεία του και έκανα το ελάχιστο αφιερώνοντας τα δύο γκολ".

Για την σημερινή νίκη:

"Ήταν μια καλή νίκη, γιατί το κλίμα μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη και την ήττα από τη Σάλκε, δεν ήταν καλό. Θέλαμε το μεγάλο σκορ για να τονωθεί η ψυχολογία μας".

Για τη δήλωση του Μίχελ ότι αποκτήθηκε για να σκοράρει και το ότι έχει πετύχει ήδη πέντε γκολ:

"Είναι πολύ ωραίο να σκοράρεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος αν τα δικά μου γκολ συνδυάζονται και με νίκη της ομάδας. Είναι ψυχολογικό μπόνους το γκολ. Αν δεν κερδίζει η ομάδα, δε συνδυάζεται με την ίδια χαρά".

Για το πως νιώθει στον ΠΑΟΚ:

"Για μένα ήταν σωστή επιλογή. Ενημερώθηκα από την αρχή για την ομάδα, μου άρεσε σαν πρότζεκτ και χαίρομαι που είμαι μέλος και βοηθάω όσο μπορώ".

Για την κατάσταση του:

"Σήμερα ένιωσα καλά, δεν είχα κάποιο θέμα, έβγαλα τα 90 λεπτά χωρίς πρόβλημα. Σίγουρα, σε ποιο απαιτητικά και δύσκολα παιχνίδια, θα δούμε. Νιώθω καλά από φυσική κατάσταση. Στα επόμενα παιχνίδια θα δείξει. Είχα μια πολύ καλή προετοιμασία το καλοκαίρι και με έχει βοηθήσει".

Για τις συμβουλές που θα έδινε στους συμπαίκτες του για τη ρεβάνς με τη Σάλκε:

"Να το απολαύσουν. Να απολαύσουν την ατμόσφαιρα, που θα έχει ένα ευρωπαϊκό γήπεδο. Είναι εξαιρετικό για κάθε παίκτη, να έχει τόσα μάτια πάνω του. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και θα τους έλεγα να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ