ΠΑΟΚ

Γυρίζει ο Πέντρο Ενρίκε τον Ιανουάριο αν το θέλει ο Λουτσέσκου

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / OSTERSUNDS - PAOK (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / OSTERSUNDS - PAOK (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Πώς μπορεί να ανοίξει η πόρτα επιστροφής του Πέντρο Ενρίκε στην Τούμπα τον ερχόμενο Ιανουάριο. Τα δεδομένα στο ρόστερ, ο καθοριστικός ρόλος του Λουτσέσκου και το ενδιαφέρον ομάδας από τη Ρωσία. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Πέντρο Ενρίκε έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του στην Καραμπάχ να κρατά ενεργή τη συζήτηση μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ για το αν έπρεπε ή όχι να φύγει δανεικός το προηγούμενο καλοκαίρι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι μιλάμε για τον παίκτη που συνδέθηκε με την κατάκτηση του περσινού, Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ.

Qarabag's Pedro Henrique, left, challenges for the ball with Chelsea's Marcos Alonso during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Qarabag at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Qarabag's Pedro Henrique, left, challenges for the ball with Chelsea's Marcos Alonso during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Qarabag at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Με την πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν, ο Βραζιλιάνος έχει κάνει συνολικά 14 εμφανίσεις και έχει σημειώσει τρία γκολ. Ένα από αυτά, μάλιστα, είναι σε αγώνα Champions League κόντρα στη Ρόμα. Ωστόσο, σύντομα οι υποχρεώσεις του αζέρικου συλλόγου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ολοκληρώνονται και πιθανόν και η παρουσία του στην Ευρώπη συνολικά. Η πολύ πιθανη αυτή εξέλιξη δημιουργεί προοπτική επιστροφής του 27χρονου επιθετικού στην Τούμπα.

Κι αυτό για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αναλυτικά:

-Η διοίκηση της Καραμπάχ έχει ήδη στείλει μηνύματα στην πλευρά του ΠΑΟΚ ότι θα ήθελε να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Ενρίκε, τώρα που ολοκληρώνονται οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας και στο πρωτάθλημα δεν αντιμετωπίζει καμία δυσκολία να πάρει τον τίτλο.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

-Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής χάνει το κίνητρο για να παραμείνει σε μία ομάδα που δεν παίζει σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

-Στην Τούμπα ο 27χρονος άσος... έχει ρεύμα και ήδη ο Λούμπος Μίχελ εμφανίζεται θετικός στην προοπτική της επιστροφής του Βραζιλιάνου που, συν τοις άλλοις, δεν δικαιούται να πάει σε άλλη ομάδα πλην ΠΑΟΚ στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν, αφού έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο. Μοναδική άλλη προοπτική θα μπορούσε να είναι το να πάει σε άλλη Ήπειρο (π.χ. Λατινική Αμερική), όπως είχε κάνει ο Φακούντο Περέιρα.

Κατά συνέπεια, η θέση που θα εκφράσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου (που έχει πάντως ένα ρόστερ γεμάτο εξτρέμ και πρέπει να σκεφτεί υπό ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να επιστρέψει ο Ενρίκε για να είναι ενεργός) θα είναι καθοριστική στην διαμόρφωση της τελικής απόφασης.Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι για τον Ενρίκε έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσει ρωσική ομάδα, προφανώς για το επόμενο καλοκαίρι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ