ΠΑΟΚ

Γρήγορες πάσες, γκολ και επεμβάσεις

Γρήγορες πάσες, γκολ και επεμβάσεις

Ενα video "γεμάτο" δράση από τη σημερινή (29/3) προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία. Γρήγορες πάσες, γκολ και επεμβάσεις. Εγχείριση ο Πόζογλου.

Ο ΠΑΟΚ ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και ο Βλάνταν Ίβιτς προσπαθεί καθημερινά να "περάσει" τις εντολές των παικτών του για γρήγορο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Μία γεύση από τον τρόπο που ο Σέρβος τεχνικός καθοδηγεί τους παίκτες του μπορείτε να πάρετε από τη video της σημερινής προπόνησης που έχει λίγο απ' όλα (πολλές πάσες, γκολ, αποκρούσεις και... γαλλικά).

Εγχείριση ο Πόζογλου, "ΟΚ" σε 1,5 μήνα

Άτυχος έχει σταθεί φέτος ο Στέλιος Πόζογλου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στους κάτω κοιλιακούς και την Τρίτη υποβλήθηκε σε εγχείριση. Την επέμβαση την έκανε εξειδικευμένος γιατρός σε τέτοια θέματα και εκτιμάται πως ο νεαρός θα είναι σε θέση να προπονηθεί σε δύο εβδομάδες και σε 1,5 μήνα να αγωνιστεί.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα τον ταλαιπώρησε από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Ο Πόζογλου την σεζόν 2014-15 έπαιξε σε 12 επίσημα ματς του ΠΑΟΚ, ωστόσο φέτος (2015-16) δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ