ΠΑΟΚ

Γραμμή Σαββίδη για τα χρέη του ΠΑΟΚ

Γραμμή Σαββίδη για τα χρέη του ΠΑΟΚ
Σαββίδης

Διαβάστε πως ο Ιβάν Σαββίδης προχωρά τη διαπραγμάτευση με την Κυβέρνηση για το καυτό θέμα της ρύθμισης των χρεών

Από την πρώτη μέρα που ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση να επαναξιολογήσει τους πάντες και τα πάντα και να οργανώσει την ΠΑΕ με βάση τη δική του λογική.

Με την ίδια φιλοσοφία, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, επιδιώκει να πορευτεί στο καυτό θέμα της ρύθμισης των χρεών της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ προς το Δημόσιο.

Στις επαφές που ήδη έχουν αρχίσει-κάτω από άκρα μυστικόμηττα και με τη συμμετοχή του Βρύζα-με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη (από το Γιάννη Ιωαννίδη μέχρι τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά) ο 53χρονος επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει συζητήσεις από την αρχή, αποφεύγοντας να στηριχθεί σε ορισμένους μπούσουλες του παρελθόντος όπως ο νόμος Ορφανού.

Στόχος του να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου η διαπραγμάτευση αναμένεται να τραβήξει χρονικά μέχρις ότου έρθει σε σημείο που η πλευρά Σαββίδη θα είναι ικανοποιημένη.

Άλλωστε, αυτή τη φορά, το ατού του ΠΑΟΚ, σε σχέση με τις απόπειρες της περιόδου Ζαγοράκη, είναι ότι υπάρχει "ζεστό" χρήμα διαθέσιμο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ