ΠΑΟΚ

Γράφουν για Μάλαγα και Γκολάσα

Γράφουν για Μάλαγα και Γκολάσα
Γκολάσα INTIME SPORTS

Ξένο δημοσίευμα αναφέρει πως η Μάλαγα "βλέπει" την περίπτωση του Εγιάλ Γκολάσα ενώ γίνεται αναφορά και στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Συνεχόμενα τα σενάρια για τον Εγιάλ Γκολάσα στο Ισραήλ... Πριν λίγες μέρες γράφτηκε πως η Λεβάντε έχει κατά νου τον παίκτη του ΠΑΟΚ ενώ στην ιστοσελίδα pipsim.co.ilαναφέρεται η περίπτωση της Μάλαγα για τον μέσο του "Δικεφάλου". " Η ισπανική ομάδα έχει προσπαθήσει για τον Γκολάσα, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την Ευρώπη για το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αποφασίσει αν θα τον πουλήσει", αναφέρεται μεταξύ άλλων.

"Δίχως αποτελέσματα οι επενδύσεις του Σαββίδη..."

Αναφορά στον ΠΑΟΚ και στην κάκιστη σεζόν του έχει η ιστοσελίδα boursorama.comκαι οι Γάλλοι στέκονται στο ότι οι "ασπρόμαυροι" δεν πέτυχαν ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στο Κύπελλο, ούτε στο Europa League.

Έτσι γίνεται λόγος για μια "εξαιρετικά αποτυχημένη σεζόν για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης που δεν κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση από τον Παναθηναϊκό ενώ έμεινε εκτός Ευρώπης εξαιτίας της Γκινγκάμπ".Ακόμη το δημοσίευμα αναφέρεται και στα λεφτά που έχουν ξοδευτεί από τον Ιβάν Σαββίδη αλλά δεν έπιασαν τόπο για την αγωνιστική εξέλιξη του ΠΑΟΚ.

"Παρά τις επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη, δεν υπάρχουν σημαντικά αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ", γράφεται χαρακτηριστικά για τον "Δικέφαλο" που η φετινή κακή πορεία του έχει προκαλέσει αίσθηση και αρνητική εντύπωση... παντού.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ