ΠΑΟΚ

Γράφουν για Άλιμπετς και ΠΑΟΚ

Γράφουν για Άλιμπετς και ΠΑΟΚ

Τι αναφέρει ξένο δημοσίευμα για τον επιθετικό της Άστρα, Ντένις Αλιμπετς και τον "Δικέφαλο". Τονίζεται από τον πρόεδρο της ομάδας πως δεν έχει γίνει επίσημη προσφορά από τον "Δικέφαλο".

Αναφορά στον Ντένις Αλιμπετς και στον ΠΑΟΚ υπάρχει στο εξωτερικό. Πρόκειται για 25χρονο επιθετικό ο οποίος από το 2014 ανήκει στην Αστρα (Ρουμανία) και την σεζόν 2015-16 είχε 16 γκολ σε 26 ματς πρωταθλήματος. Στην ιστοσελίδα fanatik.roτονίζεται πως " ο ΠΑΟΚ είναι πρύθυμος να κάνει μια προσφορά 1 εκατ. ευρώ αλλά σε επαφή με τους Ελληνες ο προπονητής της Αστρα, Μάριους Σουμούντιτσα μετέφερε πως ο Ρουμάνος δεν θα αφήσει την ομάδα με ποσό μικρότερο των 3 εκατ. ευρώ".

Υπάρχουν και δηλώσεις του προέδρου της Αστρα, του Πέτρε Μπουντουρού που τονίζει πως δεν έχει "φτάσει" κάποια επίσημη προσφορά από τον ΠΑΟΚ, αναφέρεται η καλή επαφή με μάνατζερ από την Ελλάδα και ότι είναι πιθανόν να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αλιμπετς, αλλά όχι κάτι επίσημο. Επίσης υπογραμμίζει πως αν η ομάδα (Αστρα) δεν προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε ίσως αναγκαστεί να πουλήσει κάποιον παίκτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ